Eurovision 2013: Τα «καρφιά» της Ηλιάδη: «Αν στέλνουμε τραγούδια με αγγλικό στίχο τότε ποια είναι η ελληνική συμμετοχή;»
Eurovision

Eurovision 2013: Τα «καρφιά» της Ηλιάδη: «Αν στέλνουμε τραγούδια με αγγλικό στίχο τότε ποια είναι η ελληνική συμμετοχή;»

Λίγες ημέρες μετά τον Ελληνικό τελικό της φετινής Eurovision, η Αγγελική Ηλιάδη, μιλά ανοιχτά για τα σχόλια που για ακόμη μια χρονιά δέχτηκε ο μουσικός θεσμός αλλά και τις κριτικές που δέχτηκε το τραγούδι της «Χίλιες και μια νύχτες».

«Κάθε χρονιά λένε τα ίδια και τη Eurovision και ειλικρινά βαριέμαι. Εγώ ήμουν πολύ συγκεντρωμένη σε αυτό που ήθελα να κάνω. Ότι έκανα το ζούσα και πέρασα πολύ καλά. Άλλοι λένε τη Eurovision πανηγυράκι, άλλοι ότι δεν πρέπει να παίρνει μέρος η Ελλάδα στο διαγωνισμό. Εγώ χάρηκα που, παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε φέτος, το MAD αποφάσισε να στηρίξει την ΕΡΤ και τελικά έγινε ο διαγωνισμός», λέει η τραγουδίστρια στο περιοδικό Eγώ και συνεχίζει: «Μέσα σε αυτή τη «μαυρίλα» που ζούμε η Eurovision και γενικότερα η μουσική ανεβάζουν τη διάθεση. Για αυτό θα έλεγα να μην παραπονιόμαστε, γιατί ήταν και αυτός ο διαγωνισμός ένα τρόπος για να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας μας». Όσο για τα σχόλια και τις κριτικές που δέχτηκε για το τραγούδι της απαντά: «Κανένα από τα σχόλια και τις κριτικές που γράφτηκαν και ακούστηκαν δεν μου χάλασαν καθόλου τη διάθεση. Τα έβρισκα αστεία. Ήταν πλέον το πλέον ελληνικό τραγούδι, έπρεπε να ήμασταν χαρούμενοι που ένα τέτοιο τραγούδι ήταν υποψήφιο. Αν θέλουμε κάθε φορά να στέλνουμε τραγούδια με αγγλικό στίχο και ακούσματα που δεν θυμίζουν σε τίποτα Ελλάδα, τότε ποια είναι η ελληνική συμμετοχή; Δεν είμαι κατά του αγγλικού στίχου αλλά ήταν απαραίτητη προϋπόθεση ο ελληνικός στίχος για τη δική μου συμμετοχή, όταν πήρα την απόφαση. Τα τραγούδια με αγγλικός στίχος μας έχουν φέρει σε πολύ καλές θέσεις στον διαγωνισμό». Όσο για τα «καυστικά» σχόλια που αντάλλαξε με τον Αγάθωνα; «Όπως έκανε χιούμορ ο Αγάθωνας, έτσι έκανα κι εγώ! Δεν έγινε και τίποτα! Τα βρήκα πολύ αστεία όσα συνέβησαν, γιατί ήμουν πολύ σίγουρη για την προσπάθεια που έκανα και για το τραγούδι μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved