Eurovision 2013: Koza Mostra και Σαρμπέλ ξεσήκωσαν το Λονδίνο!
Eurovision

Eurovision 2013: Koza Mostra και Σαρμπέλ ξεσήκωσαν το Λονδίνο!

Συμμαχία "Alcohol is free" και "Yassou Maria" μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει την πρόσφατη επίσκεψη των Ελλήνων εκπροσώπων μας στη Eurovision,ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ με την συμμετοχή του Αγάθωνα στο Λονδίνο την προηγούμενη Κυριακή για το Lοndon Eurovision party 2013

που διοργανώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην πρωτεύουσα του ,και φιλοξένησε ορισμένες υποψήφιες χώρες, μια από αυτές ήταν και η Ελληνική.
Ζωντανά και με το κέφι να μην λείπει από τα "δικά μας παιδιά" η Ελληνική μπάντα ερμήνευσε το τραγούδι μας αλλά και όχι μόνον και ξεσήκωσε τα πλήθη όπως παρατηρεί κανείς στο οπτικοποιημένο υλικό που ακολουθεί.
Σκοπός τους να "σηκώσουν το κοινό για χορό" ,και να ξεφύγουμε λίγο από τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν, κάτι που το καταφέρνουν έως τώρα με τον καλύτερο τρόπο, όπου έως τώρα ταξίδεψαν για την προώθηση της Ελληνικής συμμετοχής όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το INFE Greece με τους συνεργάτες του ανά τον κόσμο. Έκπληξη της βραδιάς ο νεαρός καλλιτέχνης από τα παλιά, Σαρμπέλ που είναι με το ένα πόδι και στις δύο χώρες που με τη σειρά του εμφανίστηκε στο πάρτι και ερμήνευσε τη δική του συμμετοχή για την Ελλάδα του 2007 "Yassoy María"που κανέναν δεν άφησε -με τη σειρά του-ασυγκίνητο.
Οι καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν μαζί και ευχή όλων είναι να επαναληφθεί η επιτυχία του 2007 και στον τελικό της 18ης Μάη ,γιατί όχι και να την ξεπεράσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved