Δάφνη Μπόκοτα: “Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση να συνεργαστώ φέτος με τη Eurovision”
Eurovision

Δάφνη Μπόκοτα: “Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση να συνεργαστώ φέτος με τη Eurovision”

Παρά το γεγονός ότι δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Δάφνη Μπόκοτα να παρουσιάζει φέτος τον διαγωνισμό της Eurovision, η ίδια διαψεύδει ένα τέτοιο ενδεχόμενο αφού όπως λέει, ουδέποτε είχε μία τέτοια πρόταση από την κρατική τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια η οποία κάποτε αποτελούσε την 'ψυχή' της ελληνικής αποστολής και γνωρίζει πολύ καλά όλα τα... κατατόπια στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, παραμένει μακριά από την όλη προσπάθεια για φέτος όπως αποκάλυψε η "Πρωινή Μελέτη", εφόσον η επικρατέστερη, όπως όλα δείχνουν, για να αναλάβει την παρουσίαση του διαγωνισμού είναι η Ρίκα Βαγιάννη, κάτι για την οποία αποτελεί όνειρο ζωής.


Παρά το γεγονός ότι δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Δάφνη Μπόκοτα να παρουσιάζει φέτος τον διαγωνισμό της Eurovision, η ίδια διαψεύδει ένα τέτοιο ενδεχόμενο αφού όπως λέει, ουδέποτε είχε μία τέτοια πρόταση από την κρατική τηλεόραση. Η παρουσιάστρια η οποία κάποτε αποτελούσε την 'ψυχή' της ελληνικής αποστολής και γνωρίζει πολύ καλά όλα τα... κατατόπια στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, παραμένει μακριά από την όλη προσπάθεια για φέτος όπως αποκάλυψε η "Πρωινή Μελέτη", εφόσον η επικρατέστερη, όπως όλα δείχνουν, για να αναλάβει την παρουσίαση του διαγωνισμού είναι η Ρίκα Βαγιάννη, κάτι για την οποία αποτελεί όνειρο ζωής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved