Αυγουστάκη: “Αν δεν πάω με την Ελλάδα, θα κατέβω με την Πολωνία στην “Eurovision””
Eurovision

Αυγουστάκη: “Αν δεν πάω με την Ελλάδα, θα κατέβω με την Πολωνία στην “Eurovision””

Αντιφατικές απειλές σχετικά με τη συμμετοχή της στην Eurovision εκσφενδόνισε σε συνέντευξή της στο εξωτερικό η Κατερίνα Αυγουστάκη.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τις προθέσεις της σχετικά με τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό στο Όσλο, δηλώνοντας πως αν τελικά η ελληνική επιτροπή που θα επιλέξει ποιος καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision δεν διαλέξει την ίδια, εκείνη θα την “κάνει” με ελαφρά πηδηματάκια για Πολωνία. Φαίνεται πως η Ελληνο-Βελγίδα τραγουδίστρια το έχει βάλει πείσμα να ταξιδέψει μέχρι τη Νορβηγία, ασχέτως με ποια σημαία θα διαγωνιστεί. Αυτό όμως που δημιουργεί πολλές αντιφάσεις στα λεγόμενά της είναι το γεγονός ότι όταν γίνει στην Ελλάδα η επιλογή του τραγουδιού, η Πολωνία θα έχει ήδη επιλέξει τον δικό της εκπρόσωπο. Είναι όντως παράξενο πως η νεαρή τραγουδίστρια δεν γνωρίζει ότι οι ημερομηνίες που αναφέρει δεν συμπίπτουν χρονικά ενώ κανείς δεν γνωρίζει αν η Κατερίνα Αυγουστάκη έχει έρθει σε επαφές με την επιτροπή της Πολωνίας σχετικά με την πρότασή της.
Όσον αφορά τη διαμονή της τραγουδίστριας στην Αθήνα, όπως ακούγεται η Κατερίνα Αυγουστάκη δεν φαίνεται να άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τόσο την δισκογραφική της εταιρία”Minos” όσο και την Ε.Ρ.Τ. να είναι πολύ δυσαρεστημένοι από τις απαιτήσεις που είχε η ίδια σχετικά με την βραδιά του ελληνικού τελικού. Ακριβά φορέματα, υπερβολικά σκηνικά και πολλά άλλα ουτοπικά (δεδομένου του budget της Ελληνικής παραγωγής) “θέλω”, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μερικά από τα πράγματα που ζήτησε η τραγουδίστρια για τον ελληνικό τελικό. Κανείς όμως δεν ξέρει αν αυτές οι απαιτήσεις θα επηρεάσουν την γνώμη της επιτροπής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved