Σταμάτης Γονίδης: «Η Άννα έπρεπε να υποδεχθεί την Eurovision εδώ, όχι να συμμετέχει. 'Έχασε πολύ από την αίγλη της»
Eurovision

Σταμάτης Γονίδης: «Η Άννα έπρεπε να υποδεχθεί την Eurovision εδώ, όχι να συμμετέχει. 'Έχασε πολύ από την αίγλη της»

Υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν αρέσουν σήμερα στον Σταμάτη Γονίδη;

«Ναι. Με συμφέρει βέβαια να υπάρχουν καλλιτέχνες μαϊμούδες- καινούργιοι και παλαιοί- γιατί έτσι ανεβαίνει το δικό μου πρεστίζ. Όσο υπάρχουν αυτοί, είμαι βασιλιάς. Οι μαϊμούδες, λόγω των media, έχουν πάρει ύψος που είναι μεγάλα τα τακούνια. Είναι αστείοι. Οι παλιές μαϊμούδες τελειώσανε. Και τα καινούργια κακά αντίγραφα θα τελειώσουν, γιατί η επιτυχία σε κάνει γνωστό αλλά ο χαρακτήρας σε εδραιώνει» τόνισε στο ΕΓΩ.

Πώς του φαίνεται η Eurovision; «Ένα ωραίο παρτάκι.» Θα εκπροσωπούσε την χώρα; «Όχι. Δεν είναι του στυλ μου. Είναι για παιδιά που έχουν όνειρα, όχι για εμένα.»

Όμως, εκπροσώπησαν την Ελλάδα καταξιωμένοι ερμηνευτές, όπως η Άννα Βίσση πριν από επτά χρόνια… «Ήταν λάθος. Η Άννα έπρεπε να υποδεχθεί την Eurovision εδώ, όχι να συμμετέχει. 'Έχασε πολύ από την αίγλη της. Εγώ δε θα το έκανα αν ήμουν εκείνη. Είναι η Άννα Βίσση! Δεν έπρεπε να συμμετάσχει.»

Διαφωνούσε και με τον Ρουβά; «Όχι. Ο Ρουβάς έπρεπε να πάει. Είναι ποπ σταρ, νέος, πιτσιρικάς, κούκλος. Το έχει! Δεν υπάρχει γυναίκα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που να μη τον γουστάρει.» Φέτος μας εκπροσωπούν οι koza mostra με τον Αγάθωνα. Πώς του φαίνεται ο τελευταίος; «Είναι ωραίος. Μοιάζει με Βιβλική μορφή. Μοιάζουμε πολύ με τον Αγάθωνα πολύ ως χαρακτήρες. Είναι καθαρόαιμο αρσενικό και ειλικρινής. Μ' αρέσει! Τον γουστάρω. Θα έκανα παρέα μαζί του.» Θα συνεργαζόντουσαν; «Με τα χίλια!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved