Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ο πήχης ήταν ήδη ψηλά και αυτό με έκανε να έχω άγχος»
Eurovision

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ο πήχης ήταν ήδη ψηλά και αυτό με έκανε να έχω άγχος»

Οι γιοι της Ντορέττας Παπαδημητρίου, ο 9χρονος Φίλιππος και ο κατά έναν χρόνο μεγαλύτερος αδελφός του Διονύσης, παρακολουθούν την πορεία της μητέρας τους - και μάλιστα ασκούν αυστηρή κριτική.

«Λίγο προτού ανοίξουν οι κάμερες και αρχίσει η μετάδοση του ελληνικού τελικού έκανα τον σταυρό μου και σκέφτηκα τα παιδιά μου που ήξερα ότι θα με παρακολουθούν και θα με κρίνουν. Σε αντίθεση με ό,τι συνηθίζουμε τα τελευταία χρόνια, φέτος δεν θα βλέπαμε μαζί τον διαγωνισμό. Στην πραγματικότητα όμως δεν τους ένοιαξε ιδιαίτερα, καθώς η μαμά είχε την ευκαιρία να είναι παρουσιάστρια. Εκτός αυτού, το ότι θα μοιραζόμουν την παρουσίαση μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη, την οποία τα παιδιά γνωρίζουν και αγαπούν, απομάκρυνε οποιαδήποτε δυσάρεστη αίσθηση. Απεναντίας, στο σπίτι μας επικρατούσε ενθουσιασμός. Ο πήχης ήταν ήδη ψηλά και αυτό με έκανε να έχω άγχος, ακόμη και να δυσκολεύομαι να κοιμηθώ το προηγούμενο βράδυ. Με δεδομένο ότι στην ίδια εκδήλωση πέρσι οι παρουσιαστές ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή δεν μπορείς παρά να έχεις την ανησυχία για το αν θα καταφέρεις να σταθείς κι εσύ στο ύψος των περιστάσεων, έτσι ώστε, αν μη τι άλλο, να μη διαψευστούν οι προσδοκίες του Mad TV» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Στην οικογένεια της Ντορέττας ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, γι' αυτό και δεν τον χάνουν ποτέ. Όπως λέει η συμπαρουσιάστρια του φετινού ελληνικού τελικού, «είμαι φανατική της Eurovision από παιδί. Με θυμάμαι στο πατρικό μου σπίτι να ξενυχτώ με την αγωνία για το ποιο τραγούδι θα κερδίσει τον διαγωνισμό. Μεγαλώνοντας, εκτίμησα αυτή τη μουσική διοργάνωση για την ελευθερία που δίνει προκειμένου ο καθένας να εκφραστεί όπως θέλει. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολύ ωραία τραγούδια και έχουμε γνωρίσει καλλιτέχνες οι οποίοι στη συνέχεια έκαναν σπουδαίες σταδιοδρομίες, όπως οι ABBA, η Σελίν Ντιόν, η δική μας Ελενα Παπαρίζου κ.ά.».

Δείτε εδώ τα προγνωστικά για τον φετινό νικητή της Eurovision

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved