Eurovision 2015: Φαβορί η Σουηδία στον Stoiximan.gr
Eurovision

Eurovision 2015: Φαβορί η Σουηδία στον Stoiximan.gr

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision έφτασε και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα έχουμε την Κύπρο και την Ελλάδα να διαγωνίζονται στα τελικά της Eurovision μαζί μετά από πολλά χρόνια.

Στον τελικό που θα είναι διαθέσιμος για live στοίχημα από την πλατφόρμα του Stoiximan.gr ο Κύπριος τραγουδιστής θα εμφανιστεί στην 11η θέση με την Ελλάδα να εμφανίζεται στην 15η.

Ο Γιάννης Καραγιάννης πήρε χθες το 8ο εισιτήριο για τον τελικό και θα παλέψει για ένα καλό πλασάρισμα στον τελικό και έχει απόδοση 3.75 για να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα.
Λίγες πιθανότητες φαίνετε να υπάρχουνε για την Ελλάδα με την Μαρία Ελένη Κυριακού και το One Last Breath για να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει τον διαγωνισμό.
Βλέποντας όμως σε μία από τις ειδικές αγορές του Stoiximan.gr παρατηρούμε πως το τραγούδι της νικήτριας του The Voice είναι σε απόδοση 5.00 για να βγει πρώτο από όλες τις Βαλκανικές χώρες.
Όσο για τον νικητή, αυτός από ότι φαίνετε θα παιχτεί ανάμεσα στην Σουηδία, Ιταλία, Ρωσία και Αυστραλία χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη.

Ο Σουηδός τραγουδιστής είναι φαβορί για την νίκη αυτή την στιγμή με απόδοση 2,65 με την Ιταλία να είναι δεύτερη με 3.65.
Ο τελικός ξεκινάει στις 22:00 και όπως πάντα αναμένεται να είναι το θέμα συζήτησης για το σαββατοκύριακο. Στον Stoiximan.gr μπορείτε να παίξετε ειδικά στοιχήματα για όλες τις χώρες και να στοιχηματίσετε live κατά την διάρκεια του διαγωνισμού σε όποιο τραγούδι σας αρέσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved