Δεν πάει ο νους σας τι έκανε ο νικητής του The Voice στον ελληνικό τελικό της Eurovision
Eurovision

Δεν πάει ο νους σας τι έκανε ο νικητής του The Voice στον ελληνικό τελικό της Eurovision

Ο Κώστας Αγέρης ασχολείται αρκετά χρόνια με τη μουσική και κατάφερε μέσα από το The Voice να ξεχωρίσει.

«Πιστεύω ότι βρίσκομαι στην ωριμότερη φάση της ζωής μου και ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνης και ναι έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο μετά το The Voice να μην προχωρήσω. Ο στόχος μου, όμως, είναι να με μάθει ο κόσμος και να κρατηθώ όσο γίνεται στη συνείδησή του», εξήγησε στο You και συνέχισε: «Ένας από τους φόβους μου όπως σου είπα και πριν, όταν επέλεξα να πω ένα ποντιακό κομμάτι ήταν ότι μπορεί να θεωρήσουν -και οι coaches και ο κόσμος- ότι αντιπροσωπεύω μόνο αυτό το είδος»
Ανταγωνισμός υπήρχε μεταξύ των παικτών;
«Σε κάποια ζυγαριά υπήρξε, αλλά εγώ ποτέ δεν μπορώ -δυστυχώς- να δω τη μουσική ανταγωνιστικά. Προσπαθώ απλώς να δίνω κάθε φορά τον καλύτερο μου εαυτό»
Ποιος κριτής σε άγχωσε περισσότερο;
«Ο δικός μου , γιατί ήθελα να τον βγάζω ασπροπρόσωπο»
Ο Κώστας Αγέρης έκανε την ηχοληψία στο τραγούδι της Θωμαή Απέργη «Jazz και συρτάκι», κάτι που δεν είναι αρκετά γνωστό. Ο ίδιος θα πήγαινε στη Eurovision. «Εάν το κομμάτι με αντιπροσώπευε μουσικά και δεν ήταν κάτι εντελώς εκτός της προσωπικότητάς μου θα το έκανα με μεγάλη χαρά. Η Θωμαή είναι εξαιρετική επαγγελματίας και πολύ καλό κορίτσι και πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη γιατί το κομμάτι ήταν το πιο ελληνικό απ' όλα και πολύ χορευτικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved