Ουπς! Η Σάγια θυμάται την Eurovision και…καρφώνει
Eurovision

Ουπς! Η Σάγια θυμάται την Eurovision και…καρφώνει

Η Σάγια σε συνέντευξή της μίλησε για την συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision αφήνοντας παράλληλα τις αιχμές της.

Πάντως, είστε και οι δυο τραγουδίστριες που νομίζω ότι ο κόσμος που σας ακολουθεί φανατικά θέλει να σας δει στην Eurovision. Τι γεύση σου άφησε η συμμετοχή σου στον ελληνικό τελικό;

«Σίγουρα, αξίζει τον κόπο. Είχα κάποια τεχνικά θέματα εκείνη τη βραδιά, κυρίως με τον ήχο, όμως έγραψα και τραγούδησα ένα τραγούδι, το οποίο έβαλα πολύ ψυχή. Η ουσία είναι ότι τελικά τα κατάφερα να συμμετάσχω στο διαγωνισμό, κάτι που προσπαθούσα για πολλά χρόνια, κι αυτό από μόνο του είναι μια προσωπική επιτυχία».

Θεωρείς δίκαιη τη θέση που κατέκτησε η Μαρία Έλενα Κυριάκου στον τελικό;

Από την αρχή πίστευα ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κατακτήσει μια πολύ καλή θέση, και όχι επειδή δεν ήταν καλό το τραγούδι ή επειδή δεν είναι καλή τραγουδίστρια, αλλά υπήρχαν πολλές μπαλάντες φέτος. Πάντα, βέβαια, έχεις την ελπίδα ότι με τη κλίκα κάτι θα γίνει και θα επιβεβαιωθείς».

Με το χέρι στην καρδιά, πιστεύεις ότι εσύ θα κατακτούσες καλύτερη θέση;

«Πιστεύω θα πηγαίναμε καλύτερα γιατί το ήταν διαφορετικό από τα υπόλοιπα και με έναν στίχο που μιλούσε για την Ελλάδα», δήλωσε στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved