Ποιο ήταν το μεγάλο άγχος του Βασιλείου για τον Αλκαίο;
Eurovision

Ποιο ήταν το μεγάλο άγχος του Βασιλείου για τον Αλκαίο;

Μπορεί με την ανακοίνωση του αποτελέσματος χτες το βράδυ ο Γιάννης Βασιλείου να… πέταξε από τη χαρά του που ο γιος του θα σταθεί στην σκηνή του “Telenor Arena” στον τελικό, καθ όλη τη διάρκεια του ημιτελικού όμως ο τραγουδιστής… δεν μιλιόταν. Ο λόγος;


Μας φυσικά η αγωνία που είχε τόσο για το αποτέλεσμα του Α' ημιτελικού όσο και για τον τρόπο που αυτό θα διαχειριζόταν (αν δεν ήταν καλό) από τα Ελληνικά Μέσα.


«Ο Γιάννης Βασιλείου είχε πολύ μεγαλύτερο άγχος από αυτό που είχε ο Γιώργος Αλκαίος. Από το άγχος του δεν μιλιόταν, τόσο μεγάλη ήταν η ανησυχία του. Ήταν τρελαμένος.
Ο Γιάννης Βασιλείου αγαπάει πάρα πολύ τον γιό του. Σκεφτόταν λοιπόν ότι αν γίνει οτιδήποτε στραβό δεν θέλει να μιλήσουν άσχημα για τον Γιώργο στην Ελλάδα. Το μεγάλο του άγχος ήταν να μην «σταυρώσουν» τον Γιώργο στην Ελλάδα, όπως συνηθίζει να γίνεται. Γιατί ξέρει ότι το παιδί του έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να δώσει αυτό το αποτέλεσμα» μας αποκάλυψε η ανταποκρίτριά μας στο Όσλο, η οποία ήταν διαρκώς κοντά στον Γιάννη Βασιλείου.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved