Διονύσης Σχοινάς: «Στον τελικό θα δώσουμε το 120% των εαυτών μας»
Eurovision

Διονύσης Σχοινάς: «Στον τελικό θα δώσουμε το 120% των εαυτών μας»

Ο άνθρωπος που μοιράζεται τη χαρά και την εμπειρία του Γιώργου Αλκαίου στη Eurovision από κοντά όσο λίγοι, ο Διονύσης Σχοινάς, μιλά για την πρόκριση του «Opa» στον τελικό αλλά και για το γούρι του γιου του που συντροφεύει πάντα τον Γιώργο Αλκαίο.



«Γενικά το περιμέναμε ότι θα περνούσαμε αλλά μέχρι να πει το «Greece», πάθαμε κάτι. Υπήρχε το άγχος, αν και πιστεύαμε ότι ήμασταν καλοί, όπως έδειχναν και τα διάφορα τύπου exit poll του OGAE που γινόταν μέσα από το στάδιο. Δόξα τω Θεώ περάσαμε. Δεν νιώσαμε αυτόν τον πόνο που ένιωσαν κάποιες άλλες αποστολές οι οποίες ήταν πάρα πολύ καλές και έπρεπε να περάσουν, σε αντίθεση με κάποιες άλλες που δεν έπρεπε να περάσουν αλλά πέρασαν. Αλλά έτσι είναι, πάντα υπάρχει νικητής και χαμένος» δήλωσε ο τραγουδιστής.


Όσο για το γούρι που έδωσε ο γιος του στον Γιώργο Αλκαίο πριν πάει στο Όσλο, ο ίδιος, προς έκπληξη όλων, είπε: «Εγώ δεν πιστεύω πολύ στα γούρια. Πιστεύω στην θετική ενέργεια όλου του κόσμου μαζί, δηλαδή ότι όταν πολύς κόσμος σκέπτεται κάτι θετικά, σίγουρα μπορεί να γίνει. Πιστεύω πάρα πολύ στον επαγγελματισμό όλων των παιδιών που είναι πάνω στο stage και αυτό θεωρώ ότι κάνει τη διαφορά σε σχέση με τις άλλες αποστολές και ελπίζω να την κάνει και στον τελικό».

Τι αποκαλύπτει όμως ο Διονύσης Σχοινάς για τον τελικό; «Αυτή η παρέα που ήταν φιλαράκια εδώ και χρόνια και έτρωγε πίτσες μαζί και έπαιζε play station μαζί, έφτασε τώρα στον τελικό στο Όσλο, με μαζικότητα και με πάρα πολλούς Έλληνες δίπλα της. Μακάρι ο Θεός να μας βοηθήσει και να πάρουμε μια καλή θέση μέσα στη 10άδα. Ό,τι θέλει ο Θεός να μας δώσει. Εμείς πάντως θα δώσουμε το 120% από το 100% των εαυτών μας και νομίζω ότι θα το πάμε πολύ πιο μπροστά από αυτό που είδατε. Εγώ στηρίζομαι στον επαγγελματισμό μας και στην καλή δουλειά που κάνουν τα παιδιά εκεί πάνω» δηλώνει ο τραγουδιστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved