Lena Meyer-Landrut: Ποιο είναι το κορίτσι που κατέκτησε την Ευρώπη
Eurovision

Lena Meyer-Landrut: Ποιο είναι το κορίτσι που κατέκτησε την Ευρώπη

Τι κι αν είναι ένα κορίτσι μόλις 19 ετών; Η Lena Meyer- Landrut κέρδισε με το σπαθί της… ή πιο σωστά με το “Satellite” της, την πρώτη θέση στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision! Ποια είναι όμως η νεαρή τραγουδίστρια που κατάφερε να συγκεντρώσει 246 βαθμούς από, σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη;

Η Lena Meyer- Landrut γεννήθηκε στο Αννόβερο στις 23 Μαΐου του 1991, είναι μοναχοκόρη και ο παππούς της ήταν πρέσβης της δυτικής Γερμανίας στη Ρωσία κατά τα έτη 1980 - 1983.

Από πολύ μικρή ηλικία, από τα 5 της χρόνια, η Lena ασχολούταν με τον χορό, κάνοντας μπαλέτο, hip hop και jazz. Αν και η μουσική δεν ήταν η μεγάλη της αδυναμία, είχε συμμετάσχει και είχε κερδίσει στο reality «Unser Star für Oslo», από το οποίο επιλέχθηκε η φετινή συμμετοχή της Γερμανίας στην Eurovision.

Στις αρχές Μαΐου η 19χρονη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, με τίτλο «My Cassette Player», που έφτασε μέχρι και την κορυφή των πωλήσεων στη Γερμανία.

Μία εβδομάδα πριν τη μεγάλη βραδιά του τελικού, η Lena γιόρταζε με τους συνομηλίκους φίλους της τα γενέθλιά της και περίμενε με αγωνία για τη στιγμή που θα ανέβαινε στην σκηνή του «Telenor Arena». Ούτε η ίδια καλά-καλά δεν περίμενε πόσο ψηλά θα έφτανε!

Στο Όσλο ταξίδεψε λίγο μετά τις εξετάσεις της καθώς η νεαρή τραγουδίστρια μόλις είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Λύκειο.

Τα στοιχήματα εξ αρχής την ήθελαν μεταξύ των φαβορί και, μάλιστα, ερχόταν πρώτη μεταξύ των χωρών που θα περνούσαν κατευθείαν στον τελικό, κατά την διάρκεια του Β΄ ημιτελικού.

Πηγή: Star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved