Λένα Αρώνη: To «μαύρο» στην ΕΡΤ, η Eurovision και οι υπεραναλύσεις
Eurovision

Λένα Αρώνη: To «μαύρο» στην ΕΡΤ, η Eurovision και οι υπεραναλύσεις

Για τα συναισθήματά της όταν έκλεισε η ΕΡΤ αλλά και τι αποκόμισε από την παρουσίαση της Eurovision και την σύντομη ενασχόλησή της με τον Διεθνή Διαγωνισμό τραγουδιού, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Λένα Αρώνη.

-Τα πρώτα συναισθήματα όταν έπεσε το «μαύρο» στην ΕΡΤ ποια ήταν;

«Δεν θέλω να το θυμάμαι. Είναι τραυματικό. Είχα λάβει το μεσημέρι ένα μήνυμα στο κινητό πως κλείνει η ΕΡΤ. Είπα «αποκλείεται, τι τρέλες είναι αυτές». Η ανακοίνωση έγινε την ώρα που ετοιμαζόμουν να πάω στη γιορτή της πρώτης μου κόρης για την αποφοίτησή της από το Δημοτικό. Πήγα κλαμένη στο σχολείο όπου όλοι νόμιζαν πως είχα συγκινηθεί για την κόρη μου. Έκλαιγα μέχρι τη νύχτα».

-Eurovision. Είχες ασχοληθεί στο παρελθόν. Θα το ξαναέκανες;

«Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτές οι ερωτήσεις. Δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα, ξέρω ότι το έκανα και έμαθα πολλά από αυτό. Από διαχείριση κρίσης και δυσκολιών μέχρι διαχείριση αναγνωρισιμότητας. Είναι μια στιγμή που είναι στο μυαλό μου πολύ βαθιά χαραγμένη».

-Η γνώμη σου για τον θεσμό;

«Έχουμε πήξει από γνώμες και ορισμούς για το τι είναι η Eurovision. H Eurovision είναι αυτό που είναι. Το πολλαπλασιάζουμε, το υπεραναλύουμε, είμαστε τρομερά υπερβολικοί και αυτό γίνεται εκ του πονηρού».

-Το φετινό τραγούδι το άκουσες;

«Όχι, δεν το έχω ακούσει...»

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved