Eurovision 2016: Έγινε το μεγάλο party με τους  ΑRGO και Eurostars από το INFE Greece
Eurovision

Eurovision 2016: Έγινε το μεγάλο party με τους ΑRGO και Eurostars από το INFE Greece

Το μεγάλο party του επίσημου Ελληνικού σωματείου φιλων της Eurovision INFE Greece αναγνωρισμένο απο την EBU και το Ελληνικό κράτος,μέλος του διεθνούς δικτύου των φαν infe network.

Επίτημοι καλεσμένοι οι εκπρόσωποι μας στην 61η Eurovision 2016 συγκρότημα των ARGO και εξαιρετικοί guests Eurostars που στο παρελθόν πήραν ασχολήθηκαν με το θεσμό.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι την εκδήλωση τίμησε και το team της φετινής Ελληνικής αποστολής η κα Αρετή Μπίτα και ο κος Κωνστ.Παντζόγλου απο τη δημόσια τηλεόραση.
Εξαιρετικοί καλεσμένοι οι Τάκης Μπινιάρης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Risky kidd Barrice,Αλέξανδρος Χουντας , ,Αργύρης Ναστόπουλος. Kim Diamantopoulos ,Αντώνης Φωκάς, ARVA και πολλοί άλλοι.
Το κλίμα ήταν υπέροχο οι κάμερες απο τα τηλέοπτικά κανάλια στις θέσεις τους και η μουσική ξεσήκωνε τους θαμώνες σε ρυθμούς eurovision,όπως μας ενημερώνει ο αντιπρόεδρος του σωματείου Μάκης Χαραλαμπόπουλος που δηλώνει έτοιμος με πολυμελή αποστολή μελών του σωματείου που θα ταξιδέψουν όπως και κάθε χρόνο απο το 1988 την Ελληνική αποστολή στη Σουηδία στις 10 Μαίου για να την εμψυχώσουν και να την στηρίξουν.
Καλή επιτυχία Utopian land!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved