Ζοζεφίν Βέντελ: «Ήμουν άγουρη και άπειρη για να συμμετέχω στη Eurovision τότε»
Eurovision

Ζοζεφίν Βέντελ: «Ήμουν άγουρη και άπειρη για να συμμετέχω στη Eurovision τότε»

Η Ζοζεφίν έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, παρουσιάζοντας το «Mad Night Οut», μια εκπομπή αφιερωμένη στα καλύτερα πάρτι, υπό τους ήχους ξεσηκωτικής up tempo μουσικής υπόκρουσης.

Από το βάπτισμα του πυρός της η Ζοζεφίν θυμάται: «Δεν είχα ιδέα από παρουσίαση, θυμάμαι ότι πάγωνα όταν άνοιγαν οι κάμερες. Αλλά σιγά-σιγά εξοικειώθηκα, με βοήθησαν και οι συνεργάτες μου και βγήκε μια ωραία εκπομπή. Μου άρεσε η παρουσίαση και όσα έμαθα τότε με βοηθούν τώρα στο σόου του ΑΝΤ1».


Σε ό,τι αφορά την καλλιτεχνική της πορεία, φαίνεται ότι η τύχη έχει ευνοήσει τη Ζοζεφίν, καθώς τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν πάνω της κυρίως το 2014, όταν δήλωσε συμμετοχή στον ελληνικό τελικό της Eurovision με το τραγούδι «Dancing Night». Δυστυχώς για εκείνη όμως το τραγούδι της ατύχησε ως προς την υποδοχή και έγινε στόχος έντονης κριτικής από ορισμένους δημοσιογράφους.

Σήμερα ωστόσο, πιο ώριμη και αποστασιοποιημένη, αναφέρει: «Ήμουν άγουρη και άπειρη για να συμμετέχω στη Eurovision τότε. Δεν μετανιώνω, όμως, γιατί όλα είναι εμπειρίες στη ζωή. Τραγουδούσα μόνο τρεις μήνες, δεν το χάρηκα, είχα άγχος, φοβήθηκα από την απότομη δημοσιότητα και έχασα την ισορροπία μου. Δεν πήραν τα μυαλά μου αέρα, δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Στεναχωρήθηκα, επανήλθα μετά από τρεις μήνες και είπα ότι δεν θα ξαναγίνει ποτέ αυτό. Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω, θα συμμετείχα στη Eurovision αλλά αργότερα. Τώρα θα ήμουν πιο ώριμη από τότε», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved