Με άρωμα Eurovision και τα φετινά MAD Video Music Awards
Eurovision

Με άρωμα Eurovision και τα φετινά MAD Video Music Awards

Τα Mad Video Music Awards μας έχουν συνηθίσει κάθε χρόνο σε διασκευές τραγουδιών που πήραν μέρος στους εκάστοτε διαγωνισμούς με τελευταίο την απόδοση στη γλώσσα μας απο την Ελένη Φουρέιρα του Golden Boy του Nadav Guedz που εκπροσώπησε το Ισραήλ το 2015 με τον Ελληνικό τίτλο «Στο Θεό με πάει».

Έτσι και η φετινή διοργάνωση θα έχει «άρωμα Eurovision» όπως μας ενημέρωσε το επίσημο Ελληνικό σωματείο φίλων Eurovision INFE GREECE,μιας που ως επίτιμους καλεσμένους συναντάμε δύο εκπροσώπους χωρών που έλαβαν μέρος στην 61η Eurovision στη Σουηδία.
Ο Ρώσσος Sergey Lazarev που εκπροσώπησε την Ρωσία με το «You re the only One» του Δημήτρη Κοντόπουλου,ξανά στη χώρα μας ετοιμάζει...μια εμφάνιση έκπληξη με την Έλενα Παπαρίζου έτσι όπως μας έχει συνηθίσει μαζί με την ομάδα που τον συνοδεύει.
Αλλά και η Poli Genova η εκπρόσωπος της Βουλγαρίας για τη χρονιά που διανύουμε θα είναι εκεί για να τραγουδήσει σε μία ...»άλλη εκδοχή» μαζί με ντουέτο έκπληξη με τη Demy το «If love was a crime»,τη φετινή συμμετοχή της χώρας της που κατάφερε και ξεχώρισε στο πίνακα των τελικών αποτελεσμάτων-μετά απο μια σειρά όχι και τόσο καλών εμφανίσεων της χώρας της τα τελευταία χρόνια.
Για 13η συνεχή χρονιά η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Tae Kwon Do και ανάμεσα στους καλεσμένους-guests τη σκηνή θα βρίσκονται και άλλοι Eurostars όπως η Άννα Βίσση,ο Χρήστος Δάντης,ο Stan καθώς και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.Η βραδιά θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση μέσα στον Ιούλιο από τον Alpha.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved