Eurovision: Άγνωστη παραμένει ακόμη η πόλη που θα φιλοξενήσει του χρόνου τον διαγωνισμό
Eurovision

Eurovision: Άγνωστη παραμένει ακόμη η πόλη που θα φιλοξενήσει του χρόνου τον διαγωνισμό

Όπως ανακοίνωσε η Ουκρανική τηλεόραση αλλά και η EBU και μας μεταφέρει το επίσημο Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE Greece η ανακοίνωση της πόλης που θα φιλοξενήσει την επόμενη 62η διοργάνωση στην Ουκρανία,

μετά την νίκη της Jamala, παραμένει επτασφράγιστο μυστικό και δεν θα ανακοινωθεί στις αρχές του Αυγούστου, παρ όλες τις για το αντίθετο διαβεβαιώσεις είχαν δώσει οι διοργανωτές.

Αιτία; Μια σειρά προβλημάτων που τελικώς τους πάνε..."μερικές εβδομάδες μετά " καλώς εχόντων, όπου και στα μέσα του επόμενου μήνα και όχι στις αρχές του όπως είχαν διαβεβαιώσει θα αποκαλυφθεί ποια από τις τρείς πόλεις που έχουν επιλεγεί θα είναι αυτή που θα φιλοξενήσει την επόμενη διοργάνωση.

Κίεβο, Dnipro, και Οδησσός είναι τελικώς οι επικρατέστερες 3 πόλεις, που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο.
Μεγάλες ελλείψεις όμως στη πορεία έχουν διαπιστωθεί σε διάφορους τομείς, όπως στα στάδια που χρειάζονται ανακαινίσεις, ενώ υπάρχουν σύμφωνα με ανακοινώσεις ακόμα και προβλήματα στους χώρους φιλοξενίας των Ευρωπαίων φαν του θεσμού που θα θελήσουν να επισκεφθούν την χώρα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ότι το Dnipro παρουσιάζει προβλήματα με τη σύνδεση του αεροδρομίου του με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Επίσημη θέση του υπουργού πολιτισμού της Ουκρανίας για την ματαίωση της ανακοίνωσης, κ. Yevhen Nyshchuk είναι ότι «κανένας από τους προταθέντες χώρους διεξαγωγής του διαγωνισμού και στις τρεις πόλεις, δεν είναι έτοιμος εξαιτίας οικονομικών και τεχνικών δυσκολιών. ως εκ τούτου η ανακοίνωση αναβάλλεται»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved