Η Eurovision επιστρέφει στην ΕΡΤ
Eurovision

Η Eurovision επιστρέφει στην ΕΡΤ

Τo χρονοδιάγραμμα για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision έθεσε πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση της ΕΡΤ στις αρμόδιες διευθύνσεις, με διπλό στόχο.

Αφενός να αποφύγει το περσινό φιάσκο με τον -για πρώτη φορά- αποκλεισμό της Ελλάδος από τον τελικό και αφετέρου να εκμεταλλευτεί -επιτέλους- τα οφέλη σε τηλεθέαση και χορηγούς, που θα φέρουν έστω και λίγο ζεστό χρήμα στα ταμεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Freddo η κρατική τηλεόραση θα ετοιμάσει εθνικό τελικό ώστε να διεκδικήσει μερίδιο αν όχι ισάξιο των προηγούμενων ετών, τουλάχιστον αξιοπρεπές και «διψήφιο» σε τηλεθέαση. Ο εθνικός τελικός προσδιορίζεται για τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα έχουν «κλειδώσει» και οι κανονισμοί με βάση τους οποίους θα διεξαχθεί η επιλογή, στην οποία δεν αποκλείεται να ζητηθεί ξανά η συμμετοχή των δισκογραφικών εταιρειών, που την περασμένη χρονιά είχαν αποκλεισθεί εξ αρχής.

Το ξεκάθαρο είναι ότι ο τελικός δεν θα διεξαχθεί σε συμπαραγωγή με άλλον σταθμό ενώ οι παρουσιαστές θα είναι συνεργάτες της ΕΡΤ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved