Νέα εξέλιξη στο σήριαλ με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision;
Eurovision

Νέα εξέλιξη στο σήριαλ με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision;

Σίγουρα η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας θα μπορούσε να θεωρηθεί ως νέο στοιχείο στις εικασίες που έως τώρα δεκάδες δημοσιεύματα ασχολούνται με το ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 62η Eurovision και με ποιο τρόπο θα γίνει η επιλογή του φετινού μας τραγουδιού. 

Η τραγουδίστρια Demy –κατά πολλούς- μια εκ των δύο υποψήφιων για την χώρα μας ή και μοναδική (?) στη περίπτωση που το σενάριο του γκρουπ «Stereo Soul» τελικώς δεν λειτουργήσει φωτογραφίζεται με τον νεαρό συνθέτη DJ Kon-cept.

Αυτό από μόνον του δεν μπορεί να θεωρηθεί "είδηση" αλλά τα σενάρια φουντώνουν όταν συνδυαστεί ότι το όνομα του συνθέτη και παραγωγού έχει επίσης κατά κάποιους εδώ και καιρό εμπλοκή με άλλη όμως τραγουδίστρια ως μια εκ των φετινών υποψηφιοτήτων.

Οι φήμες έχουν αρχίσει να οργιάζουν καθώς ένα μυστήριο καλύπτει έως τώρα την ομάδα της Demy ,μιας που ως γνωστόν οι Κοντόπουλος-Ευαγγελινός θεωρούνται οι επικρατέστεροι για να την «συνοδεύσουν» ενώ για τους λάτρεις των «μυστηρίων» υπάρχει και ένα σενάριο που λέει πως η ισχυρή ομάδα του Έλληνα συνθέτη με τη βοήθεια πάντα και του γνωστού και επιτυχημένου χορογράφου, θα εμπλακεί και σε αυτή τη Eurovision αλλά όχι απαραίτητη με την Ελληνική αποστολή!.

Μήπως τελικά η κατά πολλούς επικρατέστερη για να ταξιδέψει στην Ουκρανία θελήσει να ερμηνεύσει συνθέσεις και άλλων δημιουργών στα πλαίσια των τεσσάρων τραγουδιών που πρέπει κάθε καλλιτέχνης να έχει έτοιμα, και το κοινό να ψηφίσει ένα από αυτά?.Το σίγουρο είναι ότι η φωτογραφία που διέρρευσε δεν έγινε τυχαία αυτή τη χρονική στιγμή.

Όλα αυτά θα ξεκαθαριστούν όταν και μόνον οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις.

Το σίγουρο είναι ότι το όλο θέμα τις τελευταίες ημέρες εξακολουθεί και είναι στη δημοσιότητα ,κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των Ελλήνων φαν που σπεύδουν να κάνουν εικασίες και σενάρια καθώς επίσης και να τρέφουν ελπίδες για την εκπροσώπηση της χώρας μας από τον καλλιτέχνη και την ομάδα της αρεσκείας τους.

Πηγή: INFE Greece

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved