Eurovision 2017: Εκπλήξεις πριν το Κίεβο…
Eurovision

Eurovision 2017: Εκπλήξεις πριν το Κίεβο…

Οι προετοιμασίες του ελληνικού τελικού της Eurovision ξεκίνησαν και παρουσιαστής, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης.  

Ήδη υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ έχουν έρθει σε επαφή με τον ηθοποιό και παρουσιαστή ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθειά του στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Στις 23 Ιανουαρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου σχετικά με τον ελληνικό φετινό τελικό και μέχρι τότε θα έχουν οριστικοποιηθεί όλες οι λεπτομέρειές του.

Η Demy θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην 62ο Eurovision της Ουκρανίας. Όσον αφορά τώρα στη διεξαγωγή του ελληνικού τελικού, θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Φεβρουάριο, το αργότερο αρχές Μαρτίου, χωρίς όμως ακόμη να έχει αποφασιστεί αν η ειδική εκπομπή θα στηθεί εντός ή εκτός Ραδιομεγάρου Αγίας Παρασκευής σύμφωνα με δημοσίευμα του TV Έθνος.

Ο ελληνικός τελικός κατά πάσα πιθανότητα θα προβληθεί βράδυ Δευτέρας (η ημέρα της εβδομάδας με την υψηλότερη τηλεθέαση) μέσω της συχνότητας του πρώτου καναλιού της Δημόσιας Τηλεόρασης στη ζώνη 10.00 μ.μ. - 12.00.

Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να μην υπάρξει κριτική επιτροπή και η επιλογή του τραγουδιού να γίνει απευθείας από το κοινό, που θα ψηφίζει μέσω τηλεφώνου αλλά και διαδικτυακά.

Η Demy στον ελληνικό τελικό θα ερμηνεύσει τρία τραγούδια του Δημήτρη Κοντόπουλου. Αν και ο συνθέτης δεν ανοίγει ακόμη τα χαρτιά του για το τι ετοιμάζει, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι δύο ποπ-dance τραγούδια και μια μπαλάντα, όλα σε αγγλόφωνο στίχο. Και τα τρία τραγούδια θα σκηνοθετήσει και θα χορογραφήσει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved