«Η Demy πάγωσε, αλλά είναι άψογη επαγγελματίας»
Eurovision

«Η Demy πάγωσε, αλλά είναι άψογη επαγγελματίας»

Το ύφος και το στυλ των κλιπ της Demy αποκάλυψε μιλώντας στο «TV Έθνος» ο σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάκος. 

«Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία. Είμαστε επίσης και τυχεροί, μια και παρά το κρύο ο καιρός ήταν καλός και αυτό βοήθησε ώστε να γίνει η λήψη των κατάλληλων πλάνων. Πράγματι η Demy πάγωσε, αλλά είναι άψογη επαγγελματίας. Η παραγωγή λοιπόν ήταν άρτια. Νιώθω υπερήφανος που είμαι στη σκηνοθεσία των κλιπ της φετινής εκπροσώπησης της χώρας μας στη Eurovision.

Επίσης θα πρέπει να πούμε ότι πρώτη φορά γίνονται τρία διαφορετικά κλιπ πριν από την τελική επιλογή της χώρας μας. Το σενάριο και των τριών βιντεοκλίπ έχει έναν κοινό παρονομαστή: την αγάπη.

Το πρώτο κομμάτι, η μπαλάντα, είναι κατεξοχήν τραγούδι αγάπης. Θα δούμε λοιπόν μια κοπέλα η οποία προχωρά προς τα έξω και το έντονο συναίσθημά της επηρεάζει το περιβάλλον στο οποίο κινείται. Στο δεύτερο κομμάτι, το mid tempo, που ουσιαστικά είναι ένα ενδιάμεσο τραγούδι μπαλάντας και ποπ, θα δούμε την Demy ως άγγελο. Βλέπει τρία συγκεκριμένα περιστατικά ανθρώπινων ιστοριών και τα διορθώνει ώστε να τους κάνει χαρούμενους. Τέλος, το τρίτο κλιπ του dance κομματιού μιλά για την αγάπη με κοινωνιολογική σημασία. Το σενάριο έχει να κάνει με την ισότητα και περνά το μήνυμα πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι», λέει ο σκηνοθέτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved