Η Demy έγινε και cartoon πριν την 62η Eurovision
Eurovision

Η Demy έγινε και cartoon πριν την 62η Eurovision

Το "This is love" και η συμμετοχή της χώρας μας φέτος, δεν περνάει απαρατήρητο στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Κίεβο.

Εν μέσω μιας "προβληματικής" κατά πολλούς διοργάνωσης, με τους Ουκρανούς διοργανωτές να κινδυνεύουν να αποκλειστούν προσωρινά από επόμενες διοργανώσεις (εξαιτίας του αποκλεισμού που έχουν επιβάλλει με τη σειρά τους στην αποστολή της Ρωσίας για "εσωτερικούς" τους λόγους) και με μια προς μια τις χώρες να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για όσα συμβαίνουν λίγο πριν την έναρξη της φετινής Eurovision, η δική μας ομάδα συνεχίζει τη προετοιμασία της για το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα επί σκηνής του Κιέβου.

Σύμφωνα με το INFE GREECE που θα "συνοδεύσει" την Ελληνική αποστολή στην Ουκρανία και αυτή τη χρονιά, και συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του Μάκης Χαραλαμπόπουλος η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα των φαν του θεσμού στον κόσμο Wiwibloggs που καθημερινά επισκέπτονται χιλιάδες eurofans ανά το πλανήτη ,παρουσίασε πρόσφατα και κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους Έλληνες φαν.

Μια συλλογή από αξεσουάρ του σχεδιαστή Josue Gil Aleman με την επωνυμία "EuroArts" που την τιμητική της έχει και η χώρα μας.

Εκεί η Demy φιγουράρει με τη σειρά της ανάμεσα στους φετινούς υποψήφιους ως cartoon. και φιλοδοξεί να αγαπηθεί τόσο ή ίδια όσο και το τραγούδι μας πανευρωπαϊκά.

Τα προϊόντα αυτά που για πρώτη φορά ο σχεδιαστής σκέφθηκε και κυκλοφόρησε πριν δύο χρόνια έχουν πετύχει το στόχο τους και δίνουν τη δική τους ευχάριστη νότα στην ήδη εορταστική περίοδο για τους απανταχού φαν της Eurovision που ήδη έχουν ανάψει μηχανές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved