Eurovision 2017: Ένας Έλληνας στο φαβορί για τη νίκη!
Eurovision

Eurovision 2017: Ένας Έλληνας στο φαβορί για τη νίκη!

Με συμμετοχή Έλληνα στο οπτικοποιημένο clip του τραγουδιού που εδώ και μήνες δεν λέει να πέσει από την πρώτη θέση, τα γραφεία στοιχημάτων, δείχνουν πως η γείτονα χώρα οδεύει προς τη νίκη

Βασίλης Σπυρόπουλος λοιπόν.
Ο Διευθυντής φωτογραφίας της Ιταλικής συμμετοχής που έχει προκαλέσει φρενίτιδα με το ρυθμό του στους απανταχού Ευρωπαίους φαν.
Ένας ταλαντούχος νέος από τη Πάτρα που είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον μιας που έχει τη δυνατότητα κατά πολλούς να κάνει μεγάλη καριέρα στο χώρο της φωτογραφίας αλλά και του κινηματογράφου.

Ο Βασίλης μεγάλωσε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα λόγω καταγωγής του πατέρα του, ενώ ζει και εργάζεται στη Φλωρεντία, πόλη από την οποία κατάγεται η μητέρα του. Έχει παρουσιάσει σπουδές κινηματογράφου αλλά και φωτογραφίας στην Ιταλία αλλά και τις ΗΠΑ ενώ έχει συμμετάσχει στο γύρισμα και άλλων τραγουδιών του Ιταλού ερμηνευτή φέτος Francesco Gabbani.

Ο νεαρός Έλληνας κινηματογραφιστής δεν διστάζει να δηλώνει ότι λατρεύει τη πατρίδα μας, και ήδη ετοιμάζεται να εγκαινιάσει τη δική του εταιρεία παραγωγής εδώ.
Ήδη το τραγούδι της Ιταλικής συμμετοχής, όπως αναφέρει το INFE GREECE έχει ξεπεράσει τα 70,000,000 views και έχει γίνει viral με τη συμμετοχή του γορίλα αλλά και με τον νέο χορό που προτείνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved