Eurovision 2017: H Ρωσία μποϊκοτάρει τη μετάδοση του διαγωνισμού
Eurovision

Eurovision 2017: H Ρωσία μποϊκοτάρει τη μετάδοση του διαγωνισμού

Η απόφαση της Ουκρανικής κυβέρνησης να απαγορεύσει την συμμετοχή της εκπροσώπου της Ρωσίας Γιούλια Σαμοϊλοβα στον διαγωνισμό της Eurovision, συνεχίζει να προκαλεί κραδασμούς στο οικοδόμημα μιας (αμφίσβητούμενης) πολιτικής ορθότητας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. 

Όπως αναφέρουν τελευταία δημοσιεύματα ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ρωσίας θα μποϊκοτάρει το φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η Μόσχα απέρριψε και τις δύο συμβιβαστικές λύσεις που πρότειναν οι διοργανωτές, ενώ η Ουκρανία από την πλευρά της, ανακοίνωσε ότι η Ρωσίδα τραγουδίστρια δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Κίεβο για το διαγωνισμό τον επόμενο μήνα, καθώς τραγούδησε στην Κριμαία μετά την κατάληψή της από τη Ρωσία.

Η Ρωσία κατηγόρησε την Ουκρανία ότι κάνει διακρίσεις σε βάρος της τραγουδίστριας, ενώ σύμφωνα με τη Μόσχα, το Κίεβο παραβιάζει τους όρους διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Από τρην πλευρά τους οι διοργανωτές του διαγωνισμού καταδίκασαν την απόφαση της Ουκρανίας, ενώ δήλωσαν ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού, θα πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved