Eurovision 2017: Η Demy «κρατά κρυφούς άσσους» στο μανίκι της;
Eurovision

Eurovision 2017: Η Demy «κρατά κρυφούς άσσους» στο μανίκι της;

Η Ελληνική αποστολή έχει αποκαλύψει όλα όσα θα δούμε την Τρίτη 9 Μαίου,στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision;

Τη δεύτερη τεχνική πρόβα του «This is love» θα παρακολουθήσουν όλοι όσοι βρίσκονται στο Κίεβο, σήμερα το μεσημέρι και ώρα Ελλάδας 14:45 με 15:05 ενώ όλος ο διεθνής Τύπος αλλά και οι Ευρωπαίοι φαν βρίσκονται σε αναμονή, για τον αν δουν κάτι καινούργιο σε αυτή τη δεύτερη τεχνική πρόβα ή απλά θα δοθούν στη δημοσιότητα και πλάνα περισσότερα των 30 δευτερολέπτων που η EBU έδωσε από την προηγούμενη πρώτη ημέρα των προβών.

Όπως έχει ανακοινώσει η ίδια η καλλιτέχνης ήδη έχει αποκαλυφθεί το ρούχο που θα φορέσει στον ημιτελικό -που εδώ να σημειώσουμε, ότι όπως το INFE GREECE "εντόπισε", έχει το ίδιο περίπου χρώμα με το φόρεμα που η Έλενα Παπαρίζου φορούσε το 2005 στο "Number One" και αποδείχτηκε γούρικο για την τότε πρωτιά της Ελλάδας στο διαγωνισμό.

Η σκηνοθεσία, το χορευτικό και το background της σκηνής έχει αποκαλυφθεί, καθώς και τα "ευρήματα" που ο Φωκάς Ευαγγελινός σκέφθηκε για την Ελληνική συμμετοχή. Μένει να ολοκληρωθούν τα τηλεοπτικά πλάνα που θα αναδείξουν το τραγούδι μας που έχει εντυπωσιάσει, μιας που όπως έχουμε ξαναπεί είναι η πρώτη φορά που χώρα χρησιμοποιεί την τεχνολογία 3d στο τραγούδι της.

Όπως μας πληροφορεί ο αντιπρόεδρος του σωματείο η Ελληνίδα εκπρόσωπος δείχνει άνετη ,αισιόδοξη και πανέτοιμη για να ανέβει στη σκηνή και να δώσει τον καλύτερο της εαυτό μιας που όπως δηλώνει θέλει να κάνει υπερήφανους τους Έλληνες.

Είναι επικοινωνιακή με τους ξένους δημοσιογράφους και φαν ,έχει ήδη επισκεφθεί parties που λαμβάνουν χώρα στο euroclub και εν μέσω των τελευταίων προετοιμασιών, η ομάδα της έδωσε στη δημοσιότητα και νέες φωτογραφίες της που θα κοσμούν την καρτ-ποστάλ της Ελλάδας.

Το φιλμάκι που θα προηγηθεί του δικού μας τραγουδιού, παρουσιάζει ένα πανέμορφο κορίτσι με επιβλητική ομορφιά και πλημμυρισμένη από λουλούδια.

Τα λόγια είναι περιττά.

This is love και...This is DEMY!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved