Eurovision 2017: Η Demy στην τελική ευθεία για τον Ημιτελικό. Πώς πήγε η τελευταία πρόβα...
Eurovision

Eurovision 2017: Η Demy στην τελική ευθεία για τον Ημιτελικό. Πώς πήγε η τελευταία πρόβα...

Αρκετά άνετη και χωρίς ιδιαίτερο άγχος έφτασε η Demy στην Eurovision Arena για την τελευταία πρόβα πριν από την βραδινή εγγραφή του Α' Ημιτελικού της Eurovision

Το κορίτσι της Ελλάδας μπήκε στο στάδιο με την καλύτερη διάθεση. Το στοίχημα όλων σήμερα ήταν να δουν στην πράξη αν τα τεχνικά θέματα που υπήρξαν, όσον αφορά την τηλεοπτική παρουσίαση του τραγουδιού μας, θα είχαν πια λυθεί μετά από τις αναλυτικές οδηγίες και κατευθύνσεις που έστειλε ο Φωκάς Ευαγγελινός και τα στελέχη της ΕΡΤ μετά τις πρόβες των προηγούμενων ημερών.

Οι τεχνικοί εδώ δεν είχαν βρει τον τρόπο να μην "θολώνει" η εικόνα της Demy όταν εμφανίζεται πίσω από τα νερά ενώ υπήρχε και λάθος γωνία λήψης τη στιγμή που έπρεπε να αλλάξει ουσιαστικά θέση και να εμφανιστεί από άλλο σημείο στη σκηνή.

Απ' ότι είδαμε στα μόνιτορ -που δυστυχώς δεν είναι πάντα διαθέσιμα, ανάβουν και σβήνουν κατά βούληση εντός του σταδίου, τα θέματα έχουν λυθεί. Ακουστικά, τουλάχιστον εντός του σταδίου ο ήχος ήταν πολύ καλός και η εμφάνιση της Ελληνίδας τραγουδίστριας πραγματικά εντυπωσιακή. Ακόμα η ανησυχία πολλών για τη θέση εμφάνισής μας αμέσως μετά την Πορτογαλία που είναι μέσα στα μεγάλα φαβορί, έσβησε σήμερα αφού μετά την εμφάνιση του Πορτογάλου υπάρχει εμφάνιση των παρουσιαστών η μία από τις δύο που γίνονται στο πρώτο μισό του Α Ημιτελικού της Eurovision.

Σε λίγες ώρες, αρχίζει η ψηφοφορία των επιτροπών ενώ στις 10 το βράδυ θα ξεκινήσει on time η εγγραφή όλου του πρώτου ημιτελικού για λόγους ασφαλείας. Από εκείνο το σημείο και μετά καμία συμμετοχή δεν μπορεί να αλλάξει απολύτως τίποτα στην αμφάνισή της αφού η εγγραφή τρέχει παράλληλα με το Live για παν ενδεχόμενο.

Τα εδώ προγνωστικά -σε έναν διαγωνισμό πιο αμφίρροπο από ποτέ- μας δίνουν εντός τελικού και μένει να δούμε αν αύριο θα επιβεβαιωθούν. Εντός μας δίνει και τα αποκλειστικά στοιχήματα του Stoiximan.gr για την Eurovision 2017.

Και νομίζουμε οτι θα πέσουν μέσα. Εσείς δοκιμάσατε την τύχη και το ένστικτό σας; Αν όχι μπορείτε ακόμα με Live Betting για τη Eurovision 2017 στο Stoiximan.gr.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved