Eurovision 2017: Πώς μας φάνηκε ένα από τα φαβορί, ο κούκλος Σουηδός!
Eurovision

Eurovision 2017: Πώς μας φάνηκε ένα από τα φαβορί, ο κούκλος Σουηδός!

Ομολογούμε οτι τον είχαμε ξεχωρίσει από πριν φτάσουμε στο πανέμορφο Κίεβο. Και όχι μόνο εμείς. Ο εκπρόσωπος της Σουηδίας στην Eurovision 2017 είναι αναμφίβολα η πιο εντυπωσιακή αντρική παρουσία στην σκηνή του 62ου Διαγωνισμού Τραγουδιού. 

Και ναι, είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Ένας εντυπωσιακός σε εμφάνιση άντρας που το' χει επί σκηνής και παίζει απίστευτα με τον φακό της κάμερας.

Σχεδόν αψεγάδιαστος, έχει καταφέρει να κερδίσει μια σημαντική μερίδα του κοινού ήδη όχι μόνο με την εμφάνισή του αλλά και με την άνεσή του και το χαρούμενο τραγούδι του I Can't go on. Στην τελική πρόβα πριν από την εγγραφή ο Robin Bengtsson που βγαίνει και πρώτος πρώτος επί σκηνής στον Α' Ημιτελικό της Eurovision πραγματικά έδειξε να το απολαμβάνει.

Εμείς πάλι από κάτω όχι τόσο μια και τα ΜΜΕ είχαν τοποθετηθεί μεζί με τις νυχτερίδες στις κερκίδες και κοβόταν και η μετάδοση κατά βούληση στα μόνιτορ του σταδίου. Τη χαρά του πάντως μας τη μετάδωσε σίγουρα. Και καταλάβαμε γιατί, δίκαια τελικά, είναι μέσα στα φαβορί του φετινού διαγωνισμού. Ένα ευχάριστο eurovision-ικό τραγούδι με έναν πολύ εντυπωσιακό Performer... Σας θυμίζει κάτι; Θεωρείται από τους σίγουρους για να περάσει από τον Ημιτελικό στον τελικό. Μπορείτε να δείτε και τις αποδόσεις του στο Stoiximan.gr

Και όχι μόνο για τη συμμετοχή της Σουηδίας. Με περισσότερα από 100 ειδικά στοιχήματα, και η Eurovision 2017 παίζει στο Stoiximan.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved