Eurovision 2017: Ο Πορτογάλος Salvador Sobral ανέβηκε τελικά στη σκηνή της Γιουροβίζιον
Eurovision

Eurovision 2017: Ο Πορτογάλος Salvador Sobral ανέβηκε τελικά στη σκηνή της Γιουροβίζιον

Είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη συμμετοχή στη φετινή Eurovision. Εκτός από το ιδιαίτερο τραγούδι του, η προσωπική του ιστορία αλλά και η αμφιβολία για το αν τελικά θα φτάσει στο Κίεβο. 

Τον σχεδόν νεραϊδένιο Salvador Sobral μέχρι τώρα αντικαθιστούσε η αδερφή του στη σκηνή της Eurovision στις πρόβες. Ο ίδιος αντιμετωπίζει, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και κανείς δεν γνώριζε αν θα κατάφερνε να ταξιδέψει για την Ουκρανία.

Τελικά τα κατάφερε και σήμερα στην τελευταία πρόβα πριν την εγγραφή ασφαλείας του Α Ημιτελικού της Eurovision ο γλυκήτατος Salvador πραγματικά μάγεψε όσους τον παρακολούθησαν.

Είναι και ο μόνος performer που ουσιαστικά δεν πατάει το πόδι του στη σκηνή της Eurovision παρά τη συμμετοχή του, αφού τραγουδάει πάνω σε ένα στρογγυλό βάθρο λίγα μέτρα πιο πέρα ενώ πίσω του το σκηνικό δείχνει ένα μαγικό δάσος. Πραγματικά απολαυστικός αν και πολύ ιδιαίτερος ως άκουσμα. Τουλάχιστον δεν είναι μια από τα ίδια και ίσως γι' αυτό να έχει κερδίσει τόση συμπάθεια.

Πολύ υψηλά τον βρίσκουμε και στα στοιχήματα. Τσεκάροντας τα πάνω από 100 ειδικά στοιχήματα για την Eurovision στο Stoiximan.gr θα δείτε πως είναι κι αυτός από τα... σιγουράκια για να περάσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved