Eurovision 2017: Το απρόοπτο στην εγγραφή της Ελλάδας και η επανάληψη της εμφάνισης της Demy
Eurovision

Eurovision 2017: Το απρόοπτο στην εγγραφή της Ελλάδας και η επανάληψη της εμφάνισης της Demy

Με παρατράγουδα ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 το βράδυ το γύρισμα του Α' Ημιτελικού της Eurovision 2017

Και μιλάμε για την τελική πρόβα τζενεράλε που είναι ουσιαστικά ο ημιτελικός, όπως θα τον δείτε το βράδυ στην τηλεόραση αλλά γράφεται για λόγους ασφαλείας μία μέρα πριν.

Έτσι ώστε αν κάτι πάει στραβά την ώρα της live μετάδοσης το βίντεο που "τρέχει" παράλληλα με το live στα κοντρόλ με μια απλή αλλάγη διακόπτη να βγει αέρα για να μην καταλάβει το τηλεοπτικό κοινό οποιοδήποτε απρόοπτο.

Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση το απρόοπτο έγινε στην τελική εγγραφή και μάλιστα στην εμφάνιση της Ελλάδας. Αν και εντός του σταδίου που ήταν γεμάτο κόσμο -με εισιτήρια και προσκλήσεις- ο ήχος της εμφάνισης της ελληνικής αποστολής ήταν φυσιολογικός, μια λάθος ρύθμιση δεν άφηνε το "κανάλι" των φωνητικών να βγει στον αέρα. Κάτι που γινόταν αντιληπτό μόνο μέσω των monitors.

Οι δημοσιογράφοι στο press room ακούσαν κάτι διαφορετικό αλλά δεν κατάλαβαν πως κάτι σοβαρό συμβαίνει. Τα μέλη της ελληνική αποστολής όμως -που οφείλουμε να πούμε οτι πιστώνονται μια από τις καλύτερες παραγωγές του θεσμού φέτος από τους ξένους δημοσιογράφους- αμέσως αντιλήφθηκαν οτι υπάρχει πρόβλημα και άμεσα απευθύνθηκαν στους διοργανωτές.

Η απόφαση ήταν να γυριστεί ξανά η εμφάνιση της Demy και του This is Love αμέσως μετά το τέλος της κανονικής ροής εγγραφής. Έτσι, όταν ολοκλήρωσε και η Λετονία την εμφάνισή της, οι παρουσιαστές ανέλαβαν να ανακοινώσουν στον κόσμο το λάθος και την επανάληψη. Η Demy βγήκε ξανά on stage και είπε για ακόμα μια φορά το τραγούδι που μας εκρποσωπεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε εγγραφή ασφαλείας ημιτελικού. Και στατιστικά στις χώρες που συνέβη τους πήγε και γούρι αφού μετά από τις ατυχίες τους, πήγαν πολύ καλά στους τελικούς τους. Για να δούμε, θα γίνει το ίδιο και με την Demy μας;

Εμείς λέμε πάντως να το παίξουμε υπέρ μας, φουλ. H Eurovision 2017 παίζει στο Stoiximan.gr, με 100+ ειδικά στοιχήματα. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παίξε και κέρδισε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved