Eurovision 2017: Πάρτε μια πρώτη γεύση από την έναρξη του Α' Ημιτελικού της Eurovision
Eurovision

Eurovision 2017: Πάρτε μια πρώτη γεύση από την έναρξη του Α' Ημιτελικού της Eurovision

Σε λιγότερο από 12 ώρες ξεκινάει η μετάδοση του 62ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και η αγωνία για τις χώρες του Α' Ημιτελικού κορυφώνεται. 

Ανάμεσά τους φυσικά και η Demy για την Ελλάδα και ο Ηovig για την Κύπρο. Και οι δύο θα μπουν απόψε το βράδυ στην Eurovision Arena με ηθικό ακμαίο αφού οι πρόβες τους τις προηγούμενες μέρες πήγαν εξαιρετικά καλά και οι δύο, όπως είναι η αίσθηση που έχουμε από ότι βλέπουμε και ακούμε εδώ, θα περάσουν στον τελικό του Σαββάτου.

Πριν από αυτό, όμως, έχουμε την σημερινή βραδιά που αναμένεται, καυτή, αν και το κρύο από χθες είναι αρκετά τσουχτερό, ειδικά τις πολύ πρωινές και τις βραδινές ώρες. Αξίζει όμως τον κόπο, αφού οι Ουκρανοί είναι έτοιμοι να "ταρακουνήσουν" την Ευρώπη.

Το συνεδριακό κέντρο που μεταλλάχτηκε για να φιλοξενήσει την φετινή Eurovision θα "βάλει τα καλά του" απόψε το βράδυ για να υποδεχτεί τις 18 πρώτες χώρες που διαγωνίζονται.

Η έναρξη του Α' Ημιτελικού έχει διαφορετικά στοιχεία. Ξεκινάει αρκετά παραδοσιακά και φολκλόρ αλλά εξελίσσεται σε ένα άκρως μοντέρνο μουσικό Happening. Πάρτε μια πρωτη γεύση στο βίντεο που ακολουθεί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved