Eurovision

Eurovision 2017: Κι όμως αυτός είναι ο αγαπημένος των Eurofans...

Κι εμείς πέσαμε από τα σύννεφα, όταν φτάσαμε στο Κίεβο και είδαμε τι απήχηση έχει στους Eurofans η συγκεκριμένη συμμετοχή. 

Κι όμως, ο εκπρόσωπος του Μαυροβουνίου, ο εκκεντρικός Stavko Kalezic, έχει τρελή πέραση. Και δεν λέμε, έχουμε δει και κυριολεκτικά τέρατα στην Eurovision στην πορεία του χρόνου αλλά είχαν κάτι που ο συγκεκριμένος performer, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μας και ότι είδαμε στις πρόβες του, δεν έχει.... Ταλέντο...

Από που να το πιάσει κανείς και που να το αφήσει. Από το έξτρα κιτς ντύσιμο, styling και στήσιμο; Από την μετριότατη, ως και κακή φωνή; Από το απίστευτα παιδικό κακοεκτελεσμένο κιόλας χορευτικό; Για τα πανηγύρια.... Και ναι μεν, πολλοί λένε για την Eurovision πως είναι το πανηγυράκι της μουσικής αλλά για τέτοιο πανηγύρι σίγουρα δεν είναι.

Ο Stavko πάντως με την εξτέ κοτσίδα του περνάει τέλεια και το απολαμβάνει. Εμείς πάλι και κυρίως τα αυτιά μας και τα μάτια μας όχι. Οι Eurofans, όμως παραλληρούν σε κάθε του εμφάνιση αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό. Το τι χειροκρότημα παίρνει δεν περιγράφεται. Ίσως και το περισσότερο μαζί με τον Πορτογάλο.

Κι επειδή οι αποδόσεις του είναι υψηλές γιατί ούτε στιγμή δεν μπήκε ανάμεσα στα φαβορί, σας δινουμε την πληροφορία και αν θέλετε αξιοποιήστε την. Μην ξεχνάτε, Live Betting για τη Eurovision 2017 στο Stoiximan.gr.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved