Demy: «Η αγάπη δεν έχει όρια, δεν κρίνει, δεν κάνει διακρίσεις»
Eurovision

Demy: «Η αγάπη δεν έχει όρια, δεν κρίνει, δεν κάνει διακρίσεις»

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τη φετινή Eurovision. Ποια είναι τα συναισθήματα της Demy;  

«Ανυπομονησία για τη στιγμή που θα ανέβω στη σκηνή της Eurovision. Η τιμή τού να εκπροσωπείς τη χώρα σου σε έναν τόσο μεγάλο μουσικό διαγωνισμό είναι τεράστια και αυτό συνεπάγεται και ένα κάποιο άγχος. Αλλά προσπαθώ να βάζω βραχυπρόθεσμους στόχους» τόνισε στο TV Έθνος.

-Ποια είναι τα μηνύματα που παίρνεις από τον κόσμο για τη φετινή ελληνική συμμετοχή;

«Η αλήθεια είναι ότι σταμάτησα να διαβάζω πολύ νωρίς. Διάβασα τα πρώτα σχόλια, που ήταν ως επί το πλείστον θετικά και ενθαρρυντικά αλλά μετά αποφάσισα να τηρήσω την υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου, να μείνω συγκεντρωμένη στον στόχο μου χωρίς να επηρεάζομαι από θετικά ή αρνητικά σχόλια. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υποστήριξη από τους ανθρώπους που μου στέλνουν μηνύματα είναι τρομερή και πολύτιμη για μένα.»

-Ποιο είναι το μήνυμα που εσύ θέλεις να μεταδώσεις με το «This is love» στα εκατομμύρια των τηλεθεατών που παρακολουθούν τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού;

«Ενα μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας. Η αγάπη δεν έχει όρια, δεν κρίνει, δεν κάνει διακρίσεις. Με αυτό τον τρόπο πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας, να αγκαλιάζουμε τη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητά μας. Αρχίζοντας από εκεί, αναπόφευκτα έρχεται και η αγάπη για τους άλλους.»

- Ηταν το «Τhis is love» αυτό που προτιμούσες και εσύ για να μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό; Θεωρείς πως από τα τρία τραγούδια αυτό ήταν εξαρχής που σου ταίριαξε καλύτερα;

«Είχα από την αρχή ένα ιδιαίτερο δέσιμο με αυτό το τραγούδι. Η μουσική του, που συνδυάζει τα στυλ που αγαπώ και τραγουδάω τα τελευταία χρόνια -ξεκινάει αργά, νοσταλγικά και κορυφώνεται σε ένα θετικό, δυναμικό dance τραγούδι- αλλά και οι στίχοι του, που αγαπώ ιδιαίτερα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved