Eurovision 2017: Όλα έτοιμα για την εμφάνιση της Demy στον πρώτο ημιτελικό!
Eurovision

Eurovision 2017: Όλα έτοιμα για την εμφάνιση της Demy στον πρώτο ημιτελικό!

Η στιγμή που περίμενες έφτασε! Η εκθαμβωτική Demy αναμένεται να ανεβεί απόψε στη σκηνή του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου του Κιέβου και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό του 62ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Η αγωνία βρίσκεται στο «κόκκινο» αφού όλοι αναμένουν να δουν αν η Ελληνίδα τραγουδίστρια θα καταφέρει να λάμψει στη Eurovision με το τραγούδι της «This is love» και φυσικά, να συνεχίσει στον διαγωνισμό. Δεν ξέρω τι πιστεύεις εσύ, αλλά εγώ βάζω στοίχημα ότι θα τα καταφέρει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα είναι έτοιμα για τον πρώτο ημιτελικό και την εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής, τη σκηνοθετική επιμέλεια της οποίας υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Παρά το μικρό τεχνικός λάθος που υπήρξε με τον ήχο στην τελική πρόβα, όλα κύλησαν καλά και με βάση τα προγνωστικά, η όμορφη Demy θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό. Το μόνο που μένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να ποντάρεις στην αγαπημένη σου τραγουδίστρια να την απολαύσεις απόψε το βράδυ!

Οι χώρες που συμμετέχουν και τα φαβορί

Βέβαια, ο ανταγωνισμός για τη Demy είναι μεγάλος αφού στον πρώτο ημιτελικό συμμετέχουν συνολικά 18 ομάδες από τις οποίες συνολικά οι δέκα θα καταφέρουν να προκριθούν.

Ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής Eurovision θεωρείται η ιταλική συμμετοχή με το τραγούδι «Occidentali’s Karma» του Francesco Gabbani, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται στον ημιτελικό ο Πορτογάλος Salvador Sobral ο οποίος εμφανίζεται στην 9η θέση, δηλαδή πριν από την ελληνική συμμετοχή (βρίσκεται στην 9η θέση και η Demy στην 10η). Ελλάδα, Σουηδία και Βέλγιο παραμένουν, πάντως, «δυνατά χαρτιά» για τον φετινό διαγωνισμό και θα διαγωνιστούν στον αποψινό ημιτελικό για την πρόκριση.

Τι δείχνουν τα προγνωστικά

Τα προγνωστικά δείχνουν ότι η Demy θα καταφέρει να εντυπωσιάσει απόψε και να προκριθεί! Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τις αποδόσεις στο Stoiximan.gr!

Μάλιστα, αν πιστεύεις πολύ στη Demy (όπως κι εγώ) τότε θα ποντάρεις στο να τη δεις πρώτη στον αποψινό πρώτο ημιτελικό, αφού η απόδοση στο Stoiximan.gr για να βγει νικήτρια η Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα υψηλή!

Ο αποκλεισμός που θέλουμε να ξεχάσουμε

Μην ξεχνάς ότι η Ελλάδα έχει συμμετάσχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 37 φορές από το 1974 και ως το 2015 ήταν μία από τις χώρες -μαζί με την Ρωσία, την Ρουμανία, το Αζερμπαϊτζάν και την Ουκρανία- που δεν είχε ποτέ αποκλειστεί, από την εισαγωγή των ημιτελικών το 2004.

Ο πρώτος αποκλεισμός της Ελλάδας από τους ημιτελικούς έγινε το 2016 το ρεκόρ με τους «Argo». Δυστυχώς, το τραγούδι τους «Utopian Land» αποκλείστηκε από τον τελικό, καταλαμβάνοντας την 16η θέση από τις 18 συμμετέχουσες χώρες.

Με άνεση και λάμψη στην τελική πρόβα η Demy

Φέτος, πάντως, το ενδεχόμενο να αποκλειστεί η Ελλάδα από τους ημιτελικούς φαντάζει απίθανο! Η ίδια η Demy είναι αισιόδοξη για τη συμμετοχή της και περιμένει με ενθουσιασμό τη στιγμή που θα ανέβει στη Eurovision Arena και θα τραγουδήσει για μια θέση στην τελικό.

Αν πιστεύεις κι εσύ ότι η Demy θα πάρει το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του ερχόμενου Σαββάτου, τότε αξίζει να δοκιμάσεις την τύχη σου! Οι αποδόσεις είναι, άλλωστε, με το μέρος της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved