Eurovision 2017: Ποιοι θα είναι οι νικητές του δεύτερου ημιτελικού;
Eurovision

Eurovision 2017: Ποιοι θα είναι οι νικητές του δεύτερου ημιτελικού;

Είτε ανήκεις στους φανατικούς fans της Eurovision, είτε δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις, ο δεύτερος ημιτελικός του γνωστού διαγωνισμού τραγουδιού αποτελεί μια καλή επιλογή για να μείνεις σπίτι το βράδυ της Πέμπτης.

Έπειτα από τον πρώτο ημιτελικό και την ελληνική συμμετοχή με τη Demy, συνολικά 18 χώρες θα διαγωνιστούν στις 11 Μαΐου, προκειμένου να λάβουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τον τελικό της Eurovision, που θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο.

Εντυπωσιακές και λαμπερές παρουσίες θα ανεβούν στην Arena της Eurovision και θα δώσουν μια πραγματική «μάχη» με μοναδικό στόχο την πρόκριση. Αλήθεια, εσύ ποιες πιστεύεις ότι θα είναι οι 10 χώρες που θα πάνε στον μεγάλο τελικό; Βάζεις στοίχημα ότι η Βουλγαρία θα είναι η νικήτρια του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision; Αλήθεια, τι δείχνουν οι αποδόσεις για τον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο, στο Κίεβο;

Τα φαβορί είναι αρκετά, ωστόσο, τα προγνωστικά «δείχνουν» ότι μόνο κάποια από αυτά θα βρίσκονται στην τελική δεκάδα του δεύτερου ημιτελικού. Πιο αναλυτικά, Βουλγαρία, Ρουμανία, Εσθονία, Ισραήλ, Αυστρία και Ιρλανδία, φαίνεται ότι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες, ενώ Σερβία, Ουγγαρία, Λιθουανία και Ελβετία ενδέχεται να μην τα καταφέρουν.

Οι συμμετοχές

Οι χώρες που θα λάβουν μέρος στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision (με τη σειρά που θα εμφανιστούν) είναι η Σερβία, η Αυστρία, η ΠΓΔΜ, η Μάλτα, η Ρουμανία, η Ολλανδία, η Ουγγαρία, η Δανία, η Ιρλανδία, το Σαν Μαρίνο, η Κροατία, η Νορβηγία, η Ελβετία, η Λευκορωσία, η Βουλγαρία, η Λιθουανία, η Εσθονία και το Ισραήλ.

Επίσης, στους δύο ημιτελικούς θα παρουσιαστούν και τα τραγούδια των «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και της διοργανώτριας χώρας (Ουκρανία), τα οποία δεν διαγωνίζονται, αφού προκρίνονται απευθείας στον Τελικό της Eurovision.

Τα φαβορί του δεύτερου ημιτελικού

Τι κι αν είναι μόλις 17 ετών; Ο Kristian Kostov, ο οποίος εκπροσωπεί τη Βουλγαρία στη φετινή Eurovision θεωρείται ήδη φαβορί και το τραγούδι του «Beautiful Mess» έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των θαυμαστών της Eurovision. Οι αποδόσεις στο Stoiximan.gr θέλουν τον νεαρό με τη βελούδινη φωνή σε καλή θέση στον δεύτερο ημιτελικό.

Μετά τη Βουλγαρία, οι αποδόσεις ευνοούν και τη Ρουμανία. Η όμορφη Alex Florea, η οποία εκπροσωπεί τη Ρουμανία στη Eurovision, είναι μια εντυπωσιακή παρουσία.
Θα καταφέρει, όμως, να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους στις 11 Μαΐου;

Τα προγνωστικά θέλουν και τη Δανία να τα πηγαίνει καλά στον δεύτερο ημιτελικό. Η Anja Nissen μπορεί είναι -ομολογουμένως- γοητευτική. Θα περάσει, όμως, εύκολα στον τελικό;

Πώς θα τα πάνε οι βαλκανικές χώρες;

Πάντως, αν δεν πιστεύεις στις δυνατότητες του Kristian Kostov από τη Βουλγαρία, αξίζει να γνωρίζεις ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να... σε στείλει ταμείο, αφού η απόδοση είναι τρομερά υψηλή για τη μη πρόκρισή του στον τελικό. Την ίδια ώρα, ένα πραγματικό «ντέρμπι» αναμένεται να λάβει χώρα ανάμεσα σε Κροατία, ΠΓΔΜ και Σερβία.

Ποιοι θα είναι οι νικητές του δεύτερου ημιτελικού που θα βρίσκονται ανάμεσα στις συνολικά 26 χώρες οι οποίες θα διαγωνιστούν στον τελικό της 13ης Μαΐου; Τα προγνωστικά του Stoiximan.gr για τη Eurovision 2017 δείχνουν ότι θα γίνει «μάχη». Βάζεις στοίχημα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved