Eurovision 2017: Η αποθέωση της Demy στο Euroclub, ο τρελός χορός και ο διάσημος fan της
Eurovision

Eurovision 2017: Η αποθέωση της Demy στο Euroclub, ο τρελός χορός και ο διάσημος fan της

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα της ελληνικής αποστολής τη χθεσινή μέρα, μια μέρα ουσιαστικά όχι ιδιαίτερα φορτωμένη αφού λόγω της προετοιμασίας του B' Ημιτελικού της Eurovision δεν υπήρχε κανένας λόγος να πάνε στην Αρένα και μπορούσαν λίγο να ξεφύγουν και να ξεκουραστούν. 

Και δικαίως, αφού με το εισιτήριο ήδη στο χέρι για τον τελικό από την Τρίτη το βράδυ, ε, όλοι ήθελαν λίγο να χαλαρώσουν για να μαζέψουν δυνάμεις και να τα δώσουν όλα το Σάββατο το βράδυ στον μεγάλο τελικό του 62ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Η μέρα και το πρόγραμμα, επέτρεπαν και λίγο ύπνο παραπάνω. Αργά το απόγευμα σύσσωμη η Ελληνική αποστολή, αλλά και οι δημοσιογράφοι και εκλεκτοί καλεσμένοι, παραβρέθηκαν στο εκπληκτικό δείπνο που διοργάνωσε το Ίδρυμα Μπούμπουρα που είναι και ο μεγάλος χορηγός της Ελληνικής αποστολής στην Eurovision 2017 και αργά το βράδυ η Demy βρέθηκε στη σκηνή του Euroclub για να τραγούδησει για τους Fans σε ένα act που δεν περιλάμβανε μόνο το τραγούδι που μας εκπροσωπεί στον διαγωνισμό.

Για την ακρίβεια η Demy, που άρχισε να χορεύει από πριν ανεβεί στη σκηνή ξεκίνησε με Beyonce. Και μάλιστα είπε τρία τραγούδια συνολικά, ενώ άλλοι εκπρόσωποι που πέρασαν από το αγαπημένο club των Eurofans έλεγαν μέχρι 2, συμπεριλμβανομένων και των τραγουδιών των συμμετοχών τους.

Η ατμόσφαιρα μέσα στο club ήταν πανηγυρική για το δικό μας κορίτσι που το χάρηκε με την ψυχή της, χορεύοντας και απολαμβάνοντας κάθε λεπτό.

Από κάτω από τη σκηνή, ειδικά για την εμφάνιση της Demy βρέθηκε ο νικητής της Eurovision με τα χρώματα της Ουκρανίας και Super Star εδώ, Verka Serduchka, για να την χειροκροτήσει και να την στηρίξει. Κι εκείνη όμως όταν τον εντόπισε από τη σκηνή -εντάξει δεν ήταν δύσκολο, το αστέρι στο κεφάλι του φαινόταν από μίλια- του έστειλε ένα φιλί.

Δείτε εδώ όλα τα βίντεο της εμφάνισης της Demy στο Euroclub. Σήμερα το βράδυ θα μάθουμε ποιές θα είναι οι 10 χώρες που θα περάσουν στον τελικό από τον Β' Ημιτελικό και την σιερά της εμφάνισής μας στο Β μέρος του τελικού. Και προλαβαίνουμε φυσικά να προσπαθήσουμε να μαντέψουμε ποιοί θα πάρουν στο εισιτήριο για τον τελικό απόψε. Και να δοκιμάσουμε και την τύχη μας αφού η Eurovision 2017 παίζει στο Stoiximan.gr, με 100+ ειδικά στοιχήματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved