Eurovision 2017: Τι θα κρίνει το μεγάλο τελικό – Ποια θέση θα κατακτήσει η Demy;
Eurovision

Eurovision 2017: Τι θα κρίνει το μεγάλο τελικό – Ποια θέση θα κατακτήσει η Demy;

Μπορεί να είναι μόλις 25 ετών, ωστόσο, η όμορφη Demy έχει καταφέρει να θεωρείται σήμερα μια από τις πιο επιτυχημένες νεαρές τραγουδίστριες στην Ελλάδα, ενώ πήρε το «εισιτήριο» για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Ωστόσο, η Demy δεν ήταν η μόνη Ελληνίδα τραγουδίστρια που κατάφερε να λάβει μέρος στη Eurovision προτού «πατήσει» τα 30! Με αφορμή τον τελικό της Eurovision που πλησιάζει, εμείς αποφασίσαμε να θυμηθούμε τους νέους και τις νέες που μας εκπροσωπήσαν αντάξια στον γνωστό διαγωνισμό τραγουδιού!

Τάνια Τσανακλίδου

Η Ελλάδα έχει συμμετάσχει στη Eurovision 37 φορές από το 1974, με εξαίρεση το 1975, το 1982, το 1984, το 1986, το 1999 και το 2000. Το 1978 στον διαγωνισμό τραγουδιού που έλαβε χώρα στο Παρίσι μας εκπροσώπησε η Τάνια Τσανακλίδου με το τραγούδι «Τσάρλι Τσάπλιν». Η Τάνια ήταν μόλις 26 ετών και κατάφερε να βρεθεί στην 8η θέση στον μεγάλο τελικό.

tsanaklidou s

Έλενα Παπαρίζου
Μπορεί τα προγνωστικά στο Stoiximan.gr να δίνουν στην Demy αρκετές πιθανότητες να βρεθεί φέτος στην πρώτη δεκάδα, ωστόσο, το 2005 η 23χρονη τότε Έλενα Παπαρίζου κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στη Eurovision με το τραγούδι της «My Number One». Βέβαια, η πρώτη φορά που συμμετείχε στον διαγωνισμό ήταν το 2001. Οι Antique με το «Die For You» βρέθηκαν τότε στην 3η θέση!

paparizou neiuy

Καλομοίρα
Φυσικά, δεν έχουμε ξεχάσει τη συμμετοχή της Καλομοίρας στη Eurovision το 2007 με το τραγούδι «Secret Combination» το οποίο κατάφερε να φτάσει στην 3η θέση. Η τραγουδίστρια ήταν μόνο 23 ετών όταν ερμήνευσε το κομμάτι της στην Arena της Eurovision στο Βελιγράδι.

kalomoira neo dx

Η Demy και ο τελικός του Σαββάτου

Περιμένοντας τον τελικό της Eurovision 2017 το βράδυ της 13ης Μαΐου και ρίχνοντας μια ματιά στις στοιχηματικές αποδόσεις Stoiximan.gr φαίνεται ότι αξίζει να ποντάρουμε στη Demy και το «This is love» καθώς είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα!

demy neo dfd

Τι θα κάνουν, όμως, οι Βαλκανικές Χώρες στον τελικό; Υπάρχει κάποιο φαβορί ανάμεσά τους; Οι αποδόσεις δείχνουν ότι η Βουλγαρία ενδέχεται να βρεθεί σε μια καλή θέση! Ο 17χρονος Kristian Kostov, ο οποίος εκπροσωπεί τη Βουλγαρία, θεωρείται ήδη φαβορί και το τραγούδι του «Beautiful Mess» έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των θαυμαστών της Eurovision. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στο Stoiximan.gr, πιθανότητες να τα πάει καλά στον τελικό έχει και η Ρουμανία, ωστόσο, με βάση τις αποδόσεις είναι απίθανο να δούμε τη Σερβία ή την ΠΓΔΜ να ξεχωρίζουν το βράδυ του Σαββάτου!

Οι συμμαχίες και η Ρωσία που έμεινε εκτός

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι στη Eurovision πολλές χώρες δεν ψηφίζουν πάντα με βάση τις προτιμήσεις τους αλλά ανάλογα με τις... συμμαχίες τους. Κλασικό παράδειγμα η Ελλάδα και η Κύπρος. Με τον ίδιο τρόπο, οι Σκανδιναβικές Χώρες δίνουν τα 12άρια η μία στην άλλη, ενώ στο μονοπάτι αυτό βαδίζουν και κάποια άλλα «γειτονάκια» όπως η Γερμανία, η Ελβετία, η Αυστρία και η Πολωνία.
Φέτος, την κατάσταση, όσον αφορά στις συμμαχίες, ενδέχεται να ανατρέψει ο αποκλεισμός της Ρωσίας από την Ουκρανία, αφού το Κίεβο απαγόρευσε για περίοδο τριών ετών την είσοδο στο ουκρανικό έδαφος στη Ρωσίδα τραγουδίστρια Γιούλια Σαμοΐλοβα, η οποία είχε επιλεγεί για να εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό.

Εσύ βάζεις... στοίχημα ότι η Demy θα καταφέρει να ξεχωρίσει στον μεγάλο τελικό; Ποντάρεις ότι θα βρεθεί στην πρώτη δεκάδα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved