Eurovision 2017: Πώς πέρασαν οι Celebrities στο Κίεβο;
Eurovision

Eurovision 2017: Πώς πέρασαν οι Celebrities στο Κίεβο;

Μόλις για δύο μέρες ταξίδεψαν στο Κίεβο της Ουκρανίας για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό της Eurovision αρκετοί Celebrities. 

Οι περισσότεροι από αυτούς προσκεκλημένοι του Ιδρύματος Μπούμπουρα και του Προέδρου του, Παντελή Μπούμπουρα, που ήταν και ο μεγάλος χορηγός της Ελληνικής αποστολής.

Από την αρχή της εβδομάδας ταξίδεψε στο Κίεβο ο παρουσιαστής της βραδιάς επιλογής του τραγουδιού που μας εκπροσώπησε στο θεσμό, Αντώνης Λουδάρος ενώ Παρασκευή ταξίδεψαν προς την Ουκρανική πρωτεύουσα ο Γιώργος Λιάγκας, η Έμυ Λιβανίου με την κόρη της Αλεξάνδρα, ο Νίκος Γεωργιάδης και με άλλη πτήση το απόγευμα ο Θέμης Γεωργαντάς. Μία μέρα νωρίτερα είχε ήδη φτάσει ο Χάρης Σιανίδης με την Τζούλια Ζήνα και είχε ήδη κάνει και τις πρώτες βόλτες του στην πόλη παρά το τσουχτερό κρύο.

Αφού τακτοποιήθηκαν στα ξενοδοχεία τους οι Έλληνες celebrities χωρίστηκαν. Οι μισοί πήγαν για φαγητό σε ένα πολύ παραδοσιακό Ουκρανικό εστιατόριο με live μουσική καλασμένοι του Χάρη Σιανίδη, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας με τον Θέμη Γεωργαντά βγήκαν για φαγητό με τον Ηλία Κοκκοτό και μέλη της ελληνικής αποστολής. Κοινό σημείο συνάντησης όλων μετά το φαγητό το εντυπωσιακό Buddha Bar στο κέντρο της πόλης για χορό και διασκέδαση. Το Σάββατο το πρωί, όμως ήταν για όλους ημέρα τουρισμού στην όμορφη πόλη του Κιέβου.

Δύο αυτοκίνητα τους περίμεναν από το πρωί έξω από τα ξενοδοχεία τους για να τους μεταφέρουν στα πιο γνωστά μνημεία της πόλης. Τους δύο καθεδρικούς ναούς της Αγίας Σοφίας -που είναι και μνημείο της Ουνέσκο- και του Αγίου Μιχαήλ, τον διάσημο ναό της Αγίας Λαύρας με την καταπληκτική θέα στον ποταμό Δνείπερο που χωρίζει την πόλη στο παλιό και νέο Κίεβο, το εντυπωσιακό άγαλμα της Μαμάς Πατρίδας, το φημισμένο πάρκο με το παλάτι αλλά και την πλατεία Ανεξαρτησίας που έσφυζε από eurovision ζωή αφού εκεί ήταν στημμένο και το Eurovision Village. Παρά το ασταμάτητο χιονόνερο που έριχνε όλη μέρα όλοι έδειξαν να απολαμβάνουν τις ομορφιές του Κιέβου.

Το ίδιο βράδυ βρέθηκαν όλοι στην Αρένα για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού ενώ το πρωί της Κυριακής πήραν τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα ιδιαίτερα χαρούμενοι που το έζησαν όλο αυτό από κοντά. Η μόνη που παρέμεινε στο Κίεβο ήταν η Έμυ Λιβανίου με την κόρη της αφού εκείνη δεν θα πέταγε για Αθήνα, αλλά για Ντουμπάι και θα επέστρεφε κάποιες μέρες αργότερα από εκεί. Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε για εσάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved