Eurovision 2018: Εκτός διαγωνισμού και οι Χοροσταλίτες- Τι λέει η ανακοίνωση τους
Eurovision

Eurovision 2018: Εκτός διαγωνισμού και οι Χοροσταλίτες- Τι λέει η ανακοίνωση τους

Τα πάνω-κάτω λίγο πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision για την ανάδειξη του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας.

Πριν λίγο, η Αρετή Κετιμέ με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει καθώς η ΕΡΤ ζητούσε χρήματα από τις δισκογραφικές εταιρείες για εγγύηση και καλύτερα να έκανε απευθείας ανάθεση παρά να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα.

Τώρα, σειρά έχουν οι Χοροσταλίτες, που μέσα από την σελίδα τους ενημέρωσαν ότι και εκείνοι με την σειρά τους δεν θα λάβουν μέρος.

Δείτε τι αναφέρουν:

«Εμείς επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε ακόμη η ΕΡΤ δεν αγνόησε μόνο την εταιρία που ήδη έχει υπογράψει την σύμβαση και ζήτησε το αυτονόητο χρόνο πέραν των δυόμιση ημερών αλλά αγνόησε και τους καλλιτέχνες που επικοινώνησαν....

Ευχαριστούμε την εταιρία μας, όλους όσους μας στήριζαν τόσο καιρό, τον Γρηγόρη Μελά που μαθάιναμε νέα μια που η ΕΡΤ ήταν απούσα προφανώς πλέον εσκεμένα.... τον Κυριάκο Κοσμίδη που μας ετοίμασε για τον Ελληνικό τελικό, τον Στέλιο Φωτιάδη μεγάλη η τιμή παραγωγέ..., την Ζωή Τηγανούρια, Τον Φάνη Κασιμάτη, τονΚώστα Γοντικάκη, τον Ηλία Μαυρίκη, τον ενδυματολόγο μας Χρήστο Ανστόπουλο, τον Νίκο Αποστολόπουλο που μας έντυσε και την ΜΑΤ Fashion που έντυσε τα κορίτσια μας.

Κατανοούμε ότι όταν η ΕΡΤ ζήτησε Ελληνικό ηχόχρωμα μάλλον δεν το ενοούσε από ότι ακούμε τελικά και ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά στην φίλη μας Αρετή Κετιμέ καλή συνέχεια ότι και αν κάνει σίγουρα ήταν η αφορμή για να συμμετέχουμε σκεφτήκαμε πόσο όμορφη θα ήταν η διαδικασία... όμως καλλιτεχνικά όνειρα μακριά από τα σχέδια της ΕΡΤ.... προφανώς κάποια εταιρία είχε την πληροφόρηση πως να κινηθεί, η ΕΡΤ φυσικά δεν έχει ακόμη μιλήσει απούσα όπως τόσους μήνες συνιθίζει να είναι ευχόμαστε να απαντήσει κάποτε και αλήθεια η "ανάθεση" δεν είναι κακή αλλά ας το έλεγαν μην κουράζουμε τόσους συνεργάτες !»

Μάλιστα, από κάτω έδωσαν το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιζόντουσαν.

Ακούστε το εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved