Eurovision 2018: Γιάννα Τερζή: «Θέλω να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο αν γίνεται»
Eurovision

Eurovision 2018: Γιάννα Τερζή: «Θέλω να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο αν γίνεται»

Η Γιάννα Τερζή μίλησε για το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και τι είναι για εκείνη ο θεσμός αυτός.

Ο καιρός κυλάει και σε λίγο διάστημα ξημερώνει η ημέρα του ημιτελικού της Eurovision. Πώς νιώθεις;

Μεγαλώνει και π αγωνία μου όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει η ώρα, αλλά εμπιστεύομαι την ομάδα μου και δουλεύουμε καθημερινά ώστε να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται.

Αγχώνεσαι περισσότερο για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα πάνω στη σκηνή της Eurovision ή για να περάσεις στον τελικό;

Αγχώνομαι σίγουρα πιο πολύ για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα πάνω στη σκηνή. Όλο το υπόλοιπο δεν είναι στο χέρι μου, δηλαδή το αν θα περάσουμε στον τελικό και, αν περάσουμε, τι θέση θα πάρουμε. Θέλω να είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου πάνω από όλα και να έχουμε, δώσει αυτό που μπορούμε.

Για σένα τι σημαίνει η συμμέτοχή σου στη Eurovision; Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, μία τρέλα που θες να τη ζήσεις όσο μπορείς ή καλλιτεχνική αναγνώριση;

Παρότι πολλοί ονομάζουν τη Eurovision «πανηγύρι» ή δεν την παίρνουν στα σοβαρά, θεωρώ ότι είναι ένας πολύ όμορφος θεσμός που τον παρακολουθώ από μικρή. Φυσικά και είναι όνειρο μου να είμαι στη Eurovision φυσικά και πιστεύω πως σου δίνει καλλιτεχνική αναγνώριση. Είναι μία τεράστια πλατφόρμα και σε βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι. Θέλω να το ζήσω έντονα γιατί είναι και το ίδιο το γεγονός έντονο, αλλά ελπίζω και σε κάτι καλύτερο μετά από αυτό, χωρίς όμως να περιμένω πολλά. Δεν γίνεσαι από τη μία μέρα στην άλλη κάτι επειδή ξαφνικά συμμετείχες σε ένα διαγωνισμό. Χαίρομαι πάρα πολύ για τη συγκεκριμένη συμμετοχή όμως γιατί το τραγούδι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα και θέλω να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο αν γίνεται.

Πηγή: tv kouskous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved