Σκαλιώνη-Λιζάρδος: «Να γελάμε με τα λάθη μας»!
Eurovision

Σκαλιώνη-Λιζάρδος: «Να γελάμε με τα λάθη μας»!

Η Δάφνη Σκαλιώνη και Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος θα είναι οι δυο σχολιαστές της ΕΡΤ και μιλάνε για την παρουσίαση της Eurovision.

Ο Αλέξανδρος, ο οποίος είναι θεατρολόγος και κριτικός κινηματογράφου, έχει εργαστεί στο παρελθόν και ως σκηνοθέτης, υπεύθυνος παραγωγής και βοηθός casting σε διεθνείς και ελληνικές κινηματογραφικές παραγωγές μικρού και μεγάλου μήκους.

Μαζί του θα είναι και η Δάφνη Σκαλιώνη, η οποία προέρχεται από τον χώρο της δημοσιογραφίας και θα δοκιμαστεί επίσης πρώτη φορά σε κάτι που έχει να κάνει με την Eurovision.

«Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να πάρω μια καθοριστική απόφαση: Κάννες ή Eurovision; Τελικά ο Χρυσός Φοίνικας της Νίκαιας δεν κατάφερε να με μεταπείσει. Η εξέλιξη απαιτεί να δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα. Κι έτσι ο διαγωνισμός τραγουδιού κέρδισε την 7η τέχνη» λέει ο Αλέξανδρος στην Espresso, με τη Δάφνη να συμπληρώνει: «Εμένα η πρόταση με ξάφνιασε ευχάριστα. Δεν είχα βέβαια να απορρίψω τις Κάννες, αλλά σίγουρα χρειάστηκε σκέψη προτού καταλήξω στη θετική απάντηση».

Φοβήθηκαν, άραγε, έστω και για μια στιγμή τη σύγκριση με τους προκατόχους τους; Ο Αλέξανδρος είχε δεύτερες σκέψεις για το αν έπρεπε να το τολμήσει, ενώ η Δάφνη καταθέτει τη δική της άποψη: «Έχουν περάσει σημαντικοί σχολιαστές από τον θεσμό, από διαφορετικούς χώρους, όπως η Δάφνη Μπόκοτα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου. Καθένας άφησε το δικό του στίγμα. Το αυτό επιθυμούμε και δι’ ημάς!» μας λέει. Το τηλεοπτικό ζευγάρι αναφέρεται και στη μεταξύ του σχέση: «Με τον Αλέξανδρο γνωριζόμαστε περίπου 15 χρόνια. Μας συνδέει η διάθεσή μας να είμαστε υποστηρικτικοί ο ένας στον άλλον, όπως και ο στόχος να κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δουλειά μας» αναφέρει η Δάφνη.

Τους αγχώνουν τυχόν λάθη που μπορεί να γίνουν on air; «Αφού κατάφερα να πω στις ειδήσεις το όνομα του ηφαιστείου Eyjafjallajökull που είχε εκραγεί στην Ισλανδία το 2010, δεν με φοβίζει τίποτα» λέει γελώντας η Δάφνη, ενώ ο Αλέξανδρος με το χιούμορ που τον διακρίνει τονίζει: «Επειδή ο διαγωνισμός μεταδίδεται ζωντανά και ενδέχεται να γίνουν και λάθη, ας είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά, για να τα θυμόμαστε και να γελάμε στο μέλλον!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved