Eurovision 2018: H απόφαση της Γιάννας Τερζή που ξάφνιασε
Eurovision

Eurovision 2018: H απόφαση της Γιάννας Τερζή που ξάφνιασε

Η Γιάννα Τερζή και η ελληνική αποστολή, μετά τις τελευταίες πρόβες, δεν είχαν και την καλύτερη ψυχολογία. Γι' αυτό πήραν σημαντικές αποφάσεις... 

Η τραγουδίστρια η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με το τραγούδι "Όνειρό μου" μετά τις δύο επίσημες πρόβες που έκανε, είδε ότι δεν "βγαίνουν" τα σχέδιά τους για την τέλεια σκηνική παρουσία τους τη μεγάλη βραδιά. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια σε τεχνικά θέματα τούς έχουν ήδη στοιχίσει σε θέσεις, καθώς σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά, η Ελλάδα βλέπει να κατρακυλά σε χαμηλότερες θέσεις. Η Γιάννα όμως συνεχίζει να είναι περιζήτητη από τους ξένους δημοσιογράφους που της ζητούν επίμονα να δώσει συνέντευξη καθώς είναι από τις αγαπημένες των eurofans.

Επειδή το άγχος και η αγωνία είναι κακοί σύμβουλοι σε αυτές τις καταστάσεις η Γιάννα Τερζή και οι συνεργάτες της πήραν την απόφαση να αποφορτιστούν σε αυτή τη δεδομένη στιγμή και να μην αφήσουν τα αρνητικά συναισθήματα να τους κυριεύσουν. Έτσι, ενώ από την ημέρα της άφιξή τους στη Λισαβόνα ήταν κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο κάνοντας συνεχώς πρόβες, αποφάσισαν να βγουν και να ξεσκάσουν ώστε να χαλαρώσουν λίγο. Βγήκαν για ψώνια, περπάτησαν στην πόλη που δεν είχαν δει καθόλο, βρέθηκαν για φαγητό στο εστιατόριο απέναντι από το ξενοδοχείο τους και άφησαν για λίγο το μυαλό τους να ξεφύγει από πρόβες και ετοιμασίες. Η Γιάννα μάλιστα είχε όπως πάντα κοντά της τη μητέρα της η οποία είναι και ο φύλακας άγγελός της. Όλοι μαζί έριξαν τους τόνους και χαλάρωσαν, ώστε να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους και τις πρόβες με μεγαλύτερη ενέργεια και φυσικά πιο καθαρό μυαλό για να αποδώσουν τα μέγιστα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved