Eurovision

Eurovision 2018: Η συγκίνηση της Netta στο πάρτι της και τα παρατράγουδα

Gossip-tv Team

Το πιο πολυαναμενόμενο πάρτι στη φετινή Eurovision, αυτό του μεγάλου φαβορί, της Netta δηλαδή από το Ισραήλ έγινε χθες το βράδυ σε club της Λισαβόνας.

Η συμμετοχή τόσο των αποστολών, όσο και των fans αλλά και των εκπροσώπων των media εντυπωσιακή. Τόσο που μάλλον δεν περίμεναν οι διοργανωτές Ισραηλινοί με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές στην είσοδο και πολλά ευτράπελα. Συμμετέχοντες τραγουδιστές να απωθούνται από την ασφάλεια, υπεύθυνοι να μιλάνε αγενέστατα στον κόσμο που ήταν έξω (τύπου: Εσύ δεν μου αρέσεις πήγαινε τώρα πιο πίσω...και τέτοια) και να μην επιτρέπουν την είσοδο ακόμα και στο BBC!

Μέσα στπν χώρο όσοι κατάφεραν να περάσουν έπαιρναν δώρα προιόντα ομορφιάς από την Νεκρά θάλασσα απολάμβαναν τις εμφανίσεις των χωρών και έκαναν τρελό κέφι καταναλώνοντας άφθονη μπύρα (τα βαρέλια της Heineken κανονικής και light) πηγαινοερχόντουσαν).

Και όταν πια βγήκε η Netta στην σκηνή, αποθέωση. Και η ίδια ολοφάνερα συγκινημένη.

Στα highlights ο χορός της Zhana των Equinox που εκπροσωπούν την Βουλγαρία όταν τραγουδούσε ο Ιρλανδός! (Φοβερή τύπισσα) Και ο τρελός χαβαλές της Sara της Φινλανδίας που πριν ξεκινήσει το Monsters της ζήτησε από έναν στην πρώτη σειρά να την βοηθήσει να ξεντυθεί λίγο.

Τα αποκλειστικά βίντεο του gossip-tv τα λένε όλα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved