Eurovision

Eurovision 2018: Γιάννα Τερζή: «Το Ισραήλ ελπίζω να μην είναι πυροτέχνημα…»

Η Γιάννα Τερζή μιλά για την Eurovision και κρίνει τις συμμετοχές των άλλων χωρών. Ποιες συμμετοχές βλέπει μέσα στην πρώτη τριάδα; Είναι αρκετά τα φαβορί, με αδιαφιλονίκητο μέχρι στιγμής το Ισραήλ.

«Θα πάει καλά η Βουλγαρία. Η μελωδία του κομματιού έχει ποιότητα, όπως και το «Ονειρο». Το Ισραήλ ελπίζω να μην είναι πυροτέχνημα από αυτά που στην αρχή πάνε καλά και μετά όχι, γιατί είναι πολύ αξιόλογη η καλλιτέχνις και εξαιρετική η σύνθεση. Ξεχωρίζω και το τραγούδι της Εσθονίας. Αν και η όπερα είναι δύσκολο είδος, ακόμη και να μην την αγαπάς, αν αγαπάς τις μελωδίες, σου αρέσει» τόνισε στο TV Έθνος.

-Από τα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού που εσύ έχεις ακούσει μέχρι στιγμής ποιο είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο;

«Ψιθυρίζω μέσα μου το κομμάτι της Εσθονίας. Αυτό μου κόλλησε από την αρχή.»

-Πιστεύεις πως η νίκη της Έλενας Παπαρίζου το 2005 δημιούργησε αυτόματα ένα δεδομένο που προκαλεί τεράστιο άγχος για όλους τους Έλληνες συμμετέχοντες από εκείνο το σημείο και μετά;

«Εννοείς προφανώς τις προσδοκίες από τον κόσμο. Φέτος κάνουν συγκρίσεις με το «My number one». Δεν ξέρω αν γίνεται δικαίως ή όχι. Μιλάνε για πρωτιά οι Έλληνες. Μιλάνε για υψηλή θέση. Ελπίζουν πάρα πολύ. Μου γράφουν εκθέσεις στα social για το τραγούδι λέγοντας μου πως είμαι ήδη η νικήτρια, γι' αυτούς ανεξαρτήτως θέσης. Ναι, οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Η Έλενα φέρνοντας την πρωτιά ανέβασε τα standards»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved