Eurovision 2018: Γιάννα Τερζή: «Δεν σκέφτομαι καριέρες»
Eurovision

Eurovision 2018: Γιάννα Τερζή: «Δεν σκέφτομαι καριέρες»

Η Γιάννα Τερζή έφυγε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αμερική. Πώς πήρε αυτή την απόφαση και πώς πήρε την απόφαση στη συνέχεια να επιστρέψει;

«Ήταν ένα παιδική όνειρο το αμερικανικό όνειρο. Από τεσσάρων ετών άκουγα ξένη μουσική. Ήθελα πολύ να μου συμβεί. Οπότε με μια μάνατζερ έκανα κάποια ντέμος και φύγαμε. Τα παράτησα όλα χωρίς να σκεφτώ τίποτα και πήγα εκεί παρά το γεγονός ότι είχα ξεκινήσει εδώ δισκογραφία. Αποφάσισα να γυρίσω γιατί ύστερα από σχεδόν μία δεκαετία κατάλαβα πως πρέπει να έχεις και προσωπική ζωή. Δεν μπορούσα να μείνω σε μια χώρα μόνο για τη μουσική. Το σπίτι μου και η οικογένεια μου είναι στην Ελλάδα. Εκεί έκανα μια προσπάθεια που δεν μπορούσε να κρατήσει για πάντα...» τόνισε στο TV Έθνος.

-Οπότε το όνειρο σου ήταν μια διεθνής καριέρα που δεν ήρθε;

«Το όνειρο μου πραγματοποιήθηκε σε έναν μεγάλο βαθμό, γνωρίζοντας ανθρώπους που θαύμαζα από μικρή και μπαίνοντας μαζί τους στο στούντιο. Όχι ως διεθνής καριέρα, γιατί θα το ξέραμε όλοι.»

-Ποιο είναι πλέον το «όνειρο» σου όσον αφορά στην καριέρα σου;

«Δεν σκέφτομαι καριέρες. Αυτό το τραγούδι ήρθε αναπάντεχα. Χωρίς σχέδιο και προγραμματισμό. Αυτό που λέω είναι πως αν έρχονται καλά τραγούδια, εγώ θα τα κυκλοφορώ όπως έκανα και με το «Όνειρο». Αν δεν έρθει καλή μουσική μετά το «Όνειρο», δεν θα βγάζω τραγούδια μόνο για να υπάρχω. Κάνω ένα βήμα τη φορά χωρίς μεγαλεπήβολα σχέδια.»

-Πιστεύεις πως το επώνυμο σου σου ανοίγει αυτόματα πόρτες ή συμβαίνει το αντίθετο; Υπάρχει σύγκριση με τον μπαμπά σου και πρέπει να αποδεικνύεις διαρκώς πράγματα;

«Όλο αυτό είναι ένα χαζό παιχνίδι στο μυαλό των άλλων. Οι άλλοι ξυπνούν κάθε πρωί και λένε «η κόρη του Τερζή». Εγώ ξυπνάω και βλέπω στον καθρέφτη τη Γιάννα, βλέπω τον μπαμπά μου και μέχρις εκεί. Πώς να συγκρίνεις έναν άντρα 30 χρόνια μεγαλύτερο, λαϊκό τραγουδιστή, με μια μικρότερη σε ηλικία κοπέλα με άλλα ακούσματα; Η σύγκριση λοιπόν αυτή είναι στο μυαλό όλων των άλλων εκτός από το δικό μου.»

-«Όνειρο» για δημιουργία οικογένειας υπάρχει; Έχεις μπει στη διαδικασία να σκέφτεσαι έναν γάμο και ένα παιδί;

«Ναι θέλω πολύ να μου συμβεί. Αλλά όλα αυτά είναι και θέμα τύχης. Όπως πλέον δεν κυνηγάω την καριέρα με το πιστόλι, έτσι κινούμαι πια και στην προσωπική μου ζωή. Χωρίς πίεση.»

-Ποια ήταν η πιο ζεστή ευχή που πήρες πριν αναχωρήσεις για Πορτογαλία;

«Από ανθρώπους που δεν μιλούν ελληνικά και ξεκίνησαν να μαθαίνουν επειδή τους αρέσει το κομμάτι για να με υποστηρίξουν στη Eurovision. Πολύ συγκινητικό όλο αυτό!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved