Eurovision 2018: Σκαλιώνη-Λιζάρδος: Παρακολουθούσαν τον θεσμό;
Eurovision

Eurovision 2018: Σκαλιώνη-Λιζάρδος: Παρακολουθούσαν τον θεσμό;

Η Δάφνη Σκαλιώνη και ο Αλέξανδρος Λιζάρδος είναι οι εκφωνητές της φετινής Eurovision

Οι δυο τους αποδέχτηκαν με χαρά την πρόταση των υπεύθυνων της ΕΡΤ και μιλάνε για την βραδιά των ημιτελικών και του τελικού.

Τι έχετε προετοιμάσει για τις βραδιές των ημιτελικών και του τελικού;

Δάφνη Σκαλιώνη: «Δεν θα σας πω, να μας ακούσετε για να μάθετε»

Αλέξανδρος Λιζάρδος: «Έχω αναλάβει το catering, σίγουρα τα ποτά και τη διακόσμηση του booth. Επειδή θα αποτύχω σε όλα αυτά, λέω να προσπαθήσω να περάσω καλά με την παρέα της Δάφνης. Θα χαρώ αν βρεθούμε στα σαλόνια όλων σας ως προσκεκλημένοι και όχι αντιπαθητικοί συγγενείς που ήρθαν απρόσκλητοι στο πάρτι. Στα πάρτι, πάντως, δεν λέμε τις εκπλήξεις»

Παρακολουθούσατε τον θεσμό;

Δάφνη Σκαλιώνη: «Τον παρακολουθούσα από μικρή, όμως χωρίς φανατισμό. Αυτό μέχρι το 201 0, που μία βραδιά σε σπίτι ενός φίλου -φανατικού eurofan-μου άνοιξε μια νέα οπτική του διαγωνισμού: Ήμασταν γύρω στα 50 άτομα, ενήλικες και παιδιά σε διαφορετικές τηλεοράσεις, φορώντας όλοι μπλουζάκια με την ελληνική συμμετοχή, είχαμε χαρτιά με πληροφορίες για το διαγωνισμό, κάναμε προβλέψεις, αναβαθμολογήσεις και υπήρχε και έπαθλο για όποιον έπεφτε πιο κοντά στην πρόβλεψη της δεκάδας. Ήταν τόσο διασκεδαστικό, που κολλήσαμε οικογενειακώς το... μικρόβιο και έκτοτε κάθε χρόνο αναμένουμε με ανυπομονησία τη βραδιά του Τελικού και την τιμούμε αναλόγως»

Αλέξανδρος Λιζάρδος: «Ναι. Και θα αποκαλύψω και κάτι από το παρελθόν. Ως παιδάκι νόμιζα ότι όλο αυτό που έβλεπα ήταν μέσα από τα στούντιο της ΕΡΤ. Επειδή μέναμε μερικά τετράγωνα μακριά από το Ραδιομέγαρο, είχα ρωτήσει ένα θείο μου αν, αντί να πάμε στο γήπεδο, μπορούσαμε να πάμε την επόμενη φορά σε αυτή τη συναυλία» εξήγησαν στο tvkouskous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved