Σκαλιώνη- Λιζάρδος: Πώς προέκυψε η πρόταση για την Eurovision;
Eurovision

Σκαλιώνη- Λιζάρδος: Πώς προέκυψε η πρόταση για την Eurovision;

Η Δάφνη Σκαλιώνη και ο Αλέξανδρος Λιζάρδος είναι οι δυο νέοι εκφωνητές της Eurovision

Μπορεί να έχουν τηλεοπτική εμπειρία, αλλά πρώτη φορά ασχολούνται με τον διαγωνισμό τραγουδιού.

Πόσο εύκολο ήταν να πάρουν την απόφαση ν' ασχοληθούν με κάτι εντελώς καινούργιο για εκείνους;

Έχοντας στο ενεργητικό σας συμμετοχές σε ενημερωτικές και πολιτιστικές εκπομπές, θα βρεθείτε στην Eurovision, στο σχολιασμό του διαγωνισμού. Πως προέκυψε η πρόταση; Πως αισθάνεστε γι’ αυτό τον νέο ρόλο;

Δάφνη Σκαλιώνη: «Για το πώς προέκυψε η πρόταση ρωτάτε τον λάθος άνθρωπο! Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα η πρόταση να ασχοληθώ με κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα έχω κάνει μέχρι τώρα. Ίσως οι άνθρωποι που μου το πρότειναν γνωρίζουν ότι μου αρέσουν οι προκλήσεις. Είμαι, λοιπόν, χαρούμενη για αυτόν το «νέο ρόλο», τον οποίο βλέπω ως ένα ευχάριστο, αν και απαιτητικό, διάλειμμα.»

Αλέξανδρος Λιζάρδος: «Ο νέος ρόλος; Λίγο Σακελλάριος, λίγο Στρίντμπεργκ για φανατικό κοινό δύο δημιουργών που το μόνο που τους συνδέει είναι η αυθεντικότητα. Ο διαγωνισμός της Eurovision προσκαλεί την αυθεντικότητα σε ένα διαπολιτισμικό χάρτη που κέφι και εντυπωσιασμός, πρωτοτυπία και επικαιρότητα παντρεύονται. Όσο δεν αλλάζουμε εγώ και π Δάφνη ία στέφανα, θα πετάμε το ρύζι σαν κομφετί για να σας μείνει μια αξέχαστη βραδιά»

Ήσασταν διστακτικοί στο να πείτε το «ναι» καθώς ο σχολιασμός τα τελευταία χρόνια είχε συνδεθεί με το όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη και της Μαρίας Καζάκου;

Δάφνη Σκαλιώνη: «Η αλήθεια είναι πως π πρόταση με αιφνιδίασε και δεν ήταν εύκολη η απόφαση. Ωστόσο, το γεγονός ότι στο πλευρό μου θα είχα τον καλό φίλο και αξιολογότατο συνάδελφο, Αλέξανδρο Ρωμανό Λιζάρδο, έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Όντως, τα τελευταία χρόνια ο σχολιασμός του διαγωνισμού είχε συνδεθεί με το δίδυμο Καπουτζίδη - Κοζάκου. Ωστόσο, προηγήθηκαν και πολλοί άλλοι, που άφησαν το δικό τους στίγμα. Κάθε μετάβαση είναι δύσκολη, το σημαντικό είναι να μην προσπαθεί κανείς να μιμηθεί κάτι που δεν είναι, αλλά να κάνει έναν αξιοπρεπή σχολιασμό παραμένοντας ο εαυτός του. Η επιτυχία κρύβεται στο να είσαι αυθεντικός»

Αλέξανδρος Λιζάρδος: «Στην αρχή απάντησα «όχι». Το λες και διστακτικός. Όσοι σχολίασαν τη Eurovision στο παρελθόν ενδέχεται να δέχτηκαν και αυστηρή κριτική από το κοινό, μεταξύ αυτών και το πραγματικά υπέροχο δίδυμο που αναφέρατε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει το χάρισμα όταν μιλάει να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού σου και να σε υποδέχεται στο σαλόνι του. Η Μαρία Καζάκου ήταν πάντα διαβασμένη και υπέροχη υποστηρικτική δύναμη, ώστε το προϊόν να είναι και τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό ταυτόχρονα. Ο πήχης είναι ήδη ψηλά και οι προσδοκίες μας ισάξιες» εξήγησε στο tvkouskous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved