Eurovision 2018: Λιζάρδος-Σκαλιώνη: Πού θα δίνανε το δικό τους 12αρι;
Eurovision

Eurovision 2018: Λιζάρδος-Σκαλιώνη: Πού θα δίνανε το δικό τους 12αρι;

Eurovision 2018: Ο Αλέξανδρος Λιζάρδος και η Δάφνη Σκαλιώνη έχουν αναλάβει την παρουσίαση του φετινού διαγωνισμού της Eurovision. Έχουν δηλαδή ολοκληρωμένη εικόνα για όλες τις συμμετοχές. Πού θα δίνανε το δικό τους 12αρι;

Δ.Σ. «Ψηφίζοντας από τη χώρα μας η Ελλάδα βγαίνει εκτός συναγωνισμού. Το 12άρι μου, λοιπόν, πάει στη Γαλλία! Σας είπα ότι είμαι ευσυγκίνητη, έτσι; Δεν θα μπορούσε να μη με αγγίξει η ιστορία της μικρής προσφυγοπούλας Mercy, που γεννήθηκε εν πλω. Αγαπώ τα τραγούδια που φέρουν μηνύματα, υπάρχουν αρκετά τέτοια στο φετινό διαγωνισμό, αλλά το συγκεκριμένο το ξεχωρίζω και ως σύνθεση και ερμηνεία. Βέβαια, όλα θα κριθούν επί σκηνής της Altice Arena. Ας νικήσει ο καλύτερος!» τόνισε στο TV Kous Kous.

ΑΛ. Λ.: «Εγώ το 12άρι όμως δεν θα το έδινα σε τραγούδι, θα το έδινα στη Δάφνη Σκαλιώνη, γιατί κάθε φορά είναι δίπλα μου για να μου λέει «και θα τα καταφέρουμε και θα περάσουμε καλά». Και επίσης σε αυτούς που από άποψη δεν ·θα δουν τη Eurovision, αλλά από θέση θα δράσουν σε ανθρωπιστικό επίπεδο και δεν θα παραμείνουν σε έναν καναπέ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved