Eurovision 2018: Γιάννα Τερζή: «Την άφησαν στο έλεος»
Eurovision

Eurovision 2018: Γιάννα Τερζή: «Την άφησαν στο έλεος»

Απογοήτευση προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο της Ελλάδας το γεγονός του αποκλεισμού από τον τελικό της Eurovision της Γιάννας Τερζή, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Ονειρό μου», σε μουσική και στίχους της ίδιας, του Αρη Καλημέρη, του Μιχάλη Παπαθανασίου και του Δημήτρη Σταματίου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Ταλαντούχοι καλλιτέχνες με εμπειρία στην Eurovison, καθώς έχουν συμμετάσχει στον λαμπερό διαγωνισμό, παίρνουν θέση για τη δυσάρεστη εξέλιξη, μιλώντας στο «Secret».

Η Ελπίδα παραδέχεται πως μόλις άκουσε το τραγούδι κατάλαβε πως δεν θα περνούσε στον τελικό.

«Οταν το πρωτάκουσα, ήμουν σίγουρη για το αποτέλεσμα, ότι δεν θα περάσουμε, εκτός αν βρισκόταν κάτι εξαιρετικό που δεν περνάει από το μυαλό μου. Δεν είχε τη δυναμική και τη μουσική εξέλιξη που χρειάζεται ένα τραγούδι για να διακριθεί στη σκηνή της Eurovision. Τα σκηνικά λάθη που άκουσα ότι έγιναν δεν νομίζω ότι έπαιξαν τον άμεσο ρόλο.
Ηταν λάθος τραγούδι για λάθος διαγωνισμό. Λυπάμαι πολύ για τη Γιάννα», ανέφερε στο «Secret» και πρόσθεσε: «Την πέταξαν ξυπόλητη στ’ αμπέλι».

Αντίθετη άποψη έχει η Ευρυδίκη, η οποία είδε το βίντεο με την παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού την επόμενη μέρα. «Εγώ πιστεύω ότι το ελληνικό τραγούδι ήταν ένα πολύ όμορφο τραγούδι.
Η Γιάννα είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια, έδωσε το 100% του εαυτού τους, έχοντας έρθει προηγουμένως αντιμέτωπη με πολλές αντιξοότητες, και πήρε όλο το βάρος στους ώμους της. Εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα, πρέπει όλοι να είναι υπερήφανοι. Το αποτέλεσμα για μένα δεν έχει καμία σημασία», αναφέρει στο «Secret».

Την ίδια άποψη έχει και η Σοφία Βόσσου, καθώς θεωρεί καλό το τραγούδι, όμως εξηγεί πως υπήρχαν τεχνικά προβλήματα. «Η Γιάννα δεν ήταν καλή στον τόνο, όπως λέμε εμείς στονάριζε. Θεωρώ ότι κάτι συνέβη και δεν άκουγε. Συν το άγχος, δεν ήταν ωραία η εμφάνιση. Μεγάλο λάθος της ΕΡΤ να μη στηρίξουν το κορίτσι», δηλώνει και συνεχίζει: «Μου άρεσε το τραγούδι και η Γιάννα έχει πάρα πολύ ωραία φωνή. Η εμφάνιση όμως που είδα δεν ήταν καλή».

Από την άλλη, ο Αγάθωνας Ιακωβίδης που συμμετείχε με τους Koza Nostra το 2013 στον διαγωνισμό, ούτε καν τον είδε φέτος, ενώ... δεν γνωρίζει ούτε την τραγουδίστρια που μας εκπροσώπησε. «Δεν μπορώ να πω ότι στενοχωρήθηκα ούτε ότι χάρηκα που αποκλειστήκαμε. Απλά, αδιαφορώ», τονίζει. Αντίθετα, ο Ηλίας Κόζας θεωρεί πως το τραγούδι ήταν το καλύτερο των τελευταίων ετών, αλλά το οπτικό ήταν πολύ φτωχά στημένο.

«Σίγουρα έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν», δηλώνει στο «Secret». Λόγο για τις ελλείψεις κάνει ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, τονίζοντας πως «παράτησαν» τη Γιάννα Τερζή μόνη της. «Ηταν εμφανείς οι ελλείψεις. Δεν υπήρχε χορογραφία. Την παράτησαν την κοπέλα μόνη της. Την άφησαν στο έλεος του θεού», λέει, ενώ ο ίδιος είχε προβλέψει πως θα έπαιρνε το εισιτήριο η Φουρέιρα, την οποία βλέπει και μέσα στη δεκάδα. «Της Γιάννας ήταν ένα ατμοσφαιρικό κομμάτι, μου αρέσει το στυλ, αλλά δεν ήταν για Eurovision».

Τέλος, στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η άποψη της Μπέσσυς Αργυράκη, που εκφράζει τη λύπη της για τον ελληνικό αποκλεισμό, ενώ υποστηρίζει πως η Γιάννα Τερζή ήταν «μόνη της».
«Ενώ άκουγα το τραγούδι στην Ελλάδα και μου άρεσε πολύ, όταν το είδα ανάμεσα σε όλα αυτά τα λαμπερά ψαγμένα τραγούδια, μου φάνηκε οπτικοακουστικό λάθος. Ηταν μόνη και έρημη και με ανύπαρκτη φροντίδα. Η κοπέλα και ωραίο τραγούδι και καλή ήταν σαν παρουσία. Αλλά την άφησαν στο έλεος» δηλώνει.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved