Τερζή για συμμετοχή στη Eurovision: «Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Κανείς δεν πήγε μόνος του εκεί»
Eurovision

Τερζή για συμμετοχή στη Eurovision: «Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Κανείς δεν πήγε μόνος του εκεί»

Η Γιάννα Τερζή μίλησε για την εμπειρία της από τη Eurovision και εξομολογήθηκε αν νιώθει αδικημένη που αποκλείστηκε.

Μετάνιωσες για την επιλογή του τραγουδιού;

Δεν μετάνιωσα. Το τραγούδι έγινε επιτυχία και το στήριξε ο κόσμος. Έπεσα τα μούτρα. Το πίστεψα και είχα τον κόσμο μαζί μου. Το κομμάτι- το ερμήνευσε αρχικά μία άλλη τραγουδίστρια αλλά δεν θέλω να αναφέρω το όνομά της. Όμως τελικά η ομάδα αποφάσισε να στείλουμε το ντέμο στο οποίο τραγουδούσα εγώ και το επέλεξαν όπως ήταν.

Νιώθεις ότι αδικήθηκες;

Όταν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα από την πλευρά της διοργάνωσης, συνήθως δίνεται η ευκαιρία να ξαναγίνει το performance. Στην Αγγλία, για παράδειγμα, ανέβηκε κάποιος στη σκηνή και άρπαξε μικρόφωνο της τραγουδίστριας, οπότε της πρότειναν να το ξανακάνει. Εμάς δεν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία, παρότι τους παρακαλέσαμε, όταν έγινε το μεγάλο λάθος με τα πυροτεχνήματα τη βραδιά που ψήφιζαν οι κριτές. Όταν είδα τα πυροτεχνήματα να σκάνε δύο λεπτά νωρίτερα, σκέφτηκα «ας πέσει και το ταβάνι στο κεφάλι μου, να τελειώνουμε».

Νιώθεις να σε σαμποτάρανε με έναν τρόπο;

Δεν μπορώ να ρίχνω ευθύνες στον αέρα και να πω ότι κάποιος το έκανε επίτηδες. Ξέρω ότι υπήρξε τεχνικό πρόβλημα αλλά όχι το πώς και το γιατί. Θυμάμαι ότι σε κάποια από τις πρόβες βγήκε τόσος καπνός που στο μισό τραγούδι δεν φαινόμουν. Συνέβαιναν διάφορες ατυχίες, γι' αυτό και στο τέλος, όταν έσκασαν τα πυροτεχνήματα αρκετά νωρίτερα, δεν αντέδρασα καν. Έκανα απλά ένα βήμα πίσω και συνέχισα να τραγουδάω. Φυσικά μέσα μου έκλαιγα. Ήταν μια σημαντική βραδιά γι' αυτό η ομάδα μου ζήτησε να το παρουσιάσω ξανά. Δεν μου επέτρεψαν να μπω στο μίτινγκ, δεν ξέρω τι ειπώθηκε μέσα στην αίθουσα, αλλά αρνήθηκαν. Πήγαμε με μεγάλες ελπίδες να μας παρέχουν αυτά που ζητήσαμε. Δεν έπρεπε να πάμε τόσο ρομαντικά.

Σου κόστισε ο αποκλεισμός

Ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Στενοχωρήθηκα πολύ γιατί το πίστεψαν οι Έλληνες και δεν δικαιώθηκαν.

Η πικρία σου ποιους αποδέκτες έχει;

Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Κανείς δεν πήγε μόνος του εκεί. Για εμένα είναι σημαντικό ότι πήγα με ένα καλό τραγούδι. Η σκηνική παρουσία δεν ήταν όπως θα έπρεπε. Όμως μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου. Αναλαμβάνω την ευθύνη, μέχρι το σημείο που περνάει ο λόγος του καλλιτέχνη.

Τι κρατάς από την εμπειρία;

Ήταν η μεγαλύτερη σκηνή που τραγούδησα ποτέ και μια ολόκληρη Ευρώπη άκουσε το «Όνειρό μου». Κυρίως κρατάω την αγάπη του κόσμου, γιατί αυτός είναι που με στηρίζει και όχι κάποια κριτική επιτροπή ή η Eurovision. Επίσης, από τη συμμετοχή μου έχει προκύψει μια πολύ όμορφη συνεργασία που πρόκειται να ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι. Σύντομα θα μάθετε περισσότερα.

Πηγή: people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved