Έλενα Παπαρίζου: «Ναι, θα ξαναπήγαινα στη Εurovision»
Eurovision

Έλενα Παπαρίζου: «Ναι, θα ξαναπήγαινα στη Εurovision»

Η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξή της τόνισε ότι φέτος θα κερδίσει στο «The Voice» και πως αν της ερχόταν ένα τραγούδι που θα πίστευε θα ξαναπήγαινε στη Eurovision.

Πιστεύετε ότι φέτος ο Κωστής Μαραβέγιας δεν θα κάνει... περίπατο στον τελικό;
«Δεν θέλω το κακό κανενός... θέλω το καλό το δικό μου. Και φέτος ήρθα για να κερδίσω! Φέτος το "The Voice" είναι γυναικεία υπόθεση, όσο και αν αγαπώ τα αγόρια μου»!

Πέρα από το «The Voice», θα σας ενδιέφερε κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση, δεδομένου ότι πια έχετε αποκτήσει εμπειρία;
«Κατά καιρούς μου έχουν γίνει διάφορες προτάσεις, σχεδόν πάντα όμως ήμουν αρνητική, γιατί ήθελα να ασχοληθώ με κάτι που αφορά τη δουλειά μου, τη μουσική. Δεν ξέρω αν είμαι η ιδανική για οτιδήποτε άλλο και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να μπερδεύω τον κόσμο. Η δουλειά μου είναι να είμαι καλλιτέχνης και είμαι πάντα ανοιχτή σε ό,τι αφορά τη μουσική».

Θα... τριτώνατε τις συμμετοχές σας στη Eurovision;
«Παλιότερα απαντούσα με ένα τεράστιο όχι! Κατά καιρούς έχω πέσει πάνω σε συνεντεύξεις που έκανα πριν από περίπου μια δεκαετία και ήμουν κάθετη ότι δεν θέλω να το ξανακάνω. Όσο περνούσαν τα χρόνια όμως τόσο μαλάκωνα στην ιδέα και βρέθηκα το 2014 να συμμετέχω στους ημιτελικούς της Σουηδίας με το "Survivor". Εκεί όμως με κέρδισε το τραγούδι και, ναι, θα ξαναπήγαινα στη Εurovision αν μου ερχόταν ένα κομμάτι το οποίο θα πίστευα πολύ και θα ένιωθα ότι με αυτό θα μπορούσα να ξαναβγώ μπροστά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ποτέ μη λες ποτέ τελικά», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved